50 yaşındaki kadının sır ölümü cinayet çıktı

Ataşehir’deki evinde yarı çıplak bir halde ölü olarak bulunan Gürcistan uyruklu 50 yaşındaki Maiko Dzidziguri'nin cinayete kurban gittiği tespit edildi. Kadının cesedi üzerinde yapılan otopsi sonucu boğularak öldürüldüğü belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Eski MİT Daire Başkanı'na FETÖ davasında tahliye
Ataşehir Yenişehir Mahallesi İmar İskan Blokları Caddesinde bulunan bir apartmanın 2’inci katında geçtiğimiz hafta içinde meydana gelen olayda, Gürcistan uyruklu Maiko Dzidziguri (50), yanlız yaşadığı evinde, yarı çıplak bir halde ölü olarak bulunmuştu. Olay polis kayıtlarına şüpheli ölüm olarak geçmişti.
Gişeleri kaçırdı, bariyerlerin üzerine çıktı
Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemede hazırlanan ön raporda Maiko Dzidziguri'nin boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Gürcistan uyruklu kadının bulunmasından yaklaşık 4 gün önce öldürüldüğü öğrenildi. Polis, bu gelişme üzerine Maiko Dzidziguri'nin kim yada kimler tarafından öldürüldüğünü tespit etmek için çalışmalara başladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Avcılar'da denizde havayı kirlettiği tespit edilen tankerle ilgili inceleme başlatıldı
Kuyruk kilometrelerce uzuyor: TIR sürücülerinin bayramda zorlu mesaisi
Hayatını kaybeden kimsesiz adamın üstündeki notta vasiyeti çıktı: Evini ve paralarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı
Son Dakika! CHP'de Olağanüstü Kurultay Öncesi Siyasi Gelişmeler: Dilek İmamoğlu, Özgür Özel'e Rakip Olur Mu?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak alarmı!