40 bin öğretmen ataması 28 Ağustos'ta Meclis'te

AK Parti Grup Başkan vekili Mahir Ünal, 40 bin öğretmen atamasıyla ilgili yasal düzenleme konusunda CHP ve MHP grup başkan vekilleriyle daha önce mutabakata vardıklarını ve Meclis'in 28 Ağustos'ta özel gündemle toplandığında bu konuyu çözeceklerini bildirdi.
Ünal, AA muhabirinin, 40 bin öğretmen atanmasına ilişkin yasal düzenlemenin ne zaman yapılacağına ilişkin sorusu üzerine, Meclis'in kapandığı gün öğretmen atamalarıyla ilgili, "Meclis'i kapatıyoruz ama ağustos içinde öğretmen atamalarıyla ilgili konunun düzenlenmesi gerekiyor" diyerek, diğer partilerle görüştüklerini söyledi.
Mahir Ünal, Meclis'in kapandığı gün CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve MHP Grup Başkan vekili Yusuf Halaçoğlu ile görüştüklerini bildirerek, Meclis'in 28 Ağustos'ta özel gündemle toplandığında, bu konuyu çözmek için mutabakat oluşturduklarını bildirdi.
Ünal, "CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, destek veririz diye açıklama yapmış. Orada arkadaşlar hemen bir pozisyon alıyorlar. Biz zaten bunu yapıyoruz. Hem torba kanun tasarısında hem de bununla ilgili bir teklif var. Dolayısıyla biz bunu 28'inde zaten çözeceğiz" diye konuştu.
Muharrem İnce genel başkan adaylığını açıkladı
Yeni neslin anlayamayacağı eski oyuncaklar
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı