hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BUGÜN 30 AĞUSTOS RESMİ TATİL Mİ? Zafer Bayramı 30 Ağustos 2024 Cuma resmi tatil mi?

    BUGÜN 30 AĞUSTOS RESMİ TATİL Mİ Zafer Bayramı 30 Ağustos 2024 Cuma resmi tatil mi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kamu kurumlarında, bankalarda ve diğer alanlarda 30 Ağustos 2024 Cuma günü işlem yapmak isteyen kişiler “Zafer Bayramı resmi tatil mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Resmi tatillerde birçok kurumun kapalı olması nedeniyle Cuma günüyle ilgili durum merak konusu oldu. Peki, 30 Ağustos resmi tatil mi? Zafer Bayramı olan 30 Ağustos 2024 Cuma günü bankalar, noterler, PTT’ler, kargolar, hastaneler ve eczaneler açık mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    30 Ağustos 2024 yılında hafta içerisine denk gelecek. Zafer Bayramı’nın cuma gününe denk gelmesiyle birlikte çeşitli kurumlarda işlem yapacak olanlar resmi tatil detayını araştırmaya başladı. İşte Zafer Bayramı ile ilgili bilinmesi gerekenler…

    ZAFER BAYRAMI 30 AĞUSTOS 2024 CUMA RESMİ TATİL Mİ?

    Zafer Bayramı’nın kutlandığı 30 Ağustos her yıl resmi tatiller içerisinde yer alıyor. Bu nedenle 30 Ağustos 2024 Cuma günü de resmi tatil olacak. Bankalar, noterler, PTT’ler ve kargolar Cuma günü kapalı konumda olacaklar. Hastaneler ise sadece acil bölümlerinde hizmet verecekler. Eczaneler de yine nöbetçi eczane usulü çalışacaklar.

    YILIN SON RESMİ TATİLİ 29 EKİM OLACAK

    30 Ağustos’un sona ermesinin ardından yılın son resmi tatili ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kalacak. 29 Ekim 2024 günü ise Salı gününe denk geleceği için bankalar ve birçok kamu kurumu kapalı konumda olacak.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow