25 Günlük Bebek Metruk Binada Baygın Halde Bulundu | Son Dakika!

İstanbul Avcılar’da yabancı uyruklu bir kadının evlilik dışı ilişkisinden olan bebeğini madde kullanmak için girdiği metruk binada bakımsız bırakması polis ekiplerini harekete geçirdi. Kadın ve çocuğun babası olduğu söylenen bir kişiyi yakalandı. Anne ve baba tutuklanırken, bitkin halde olduğu öğrenilen bebek ise devlet korumasına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay, geçtiğimiz hafta Avcılar Denizköşkler Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 25 gün önce Bahar K. ve Çetin G.’nin evlilik dışı bebekleri oldu. Madde bağımlısı olduğu söylenen 2 kişi bebekle gittikleri metruk binada uyuşturucu kullanmaya devam etti. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polise haber verdi.
BEBEK BAYGIN HALDE BULUNDU
Olay yerine giden polis ekipleri bina içerisinde 2 şahıs ve bebeği buldu. Baygın halde bulunan bebek için ambulans çağrıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan bebek devlet korumasına alındı. Polis ekiplerince gözaltına alınan anne ve baba emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA! Birçok İlde Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi! İşte Sıralı Tam Liste...
3 SORU 3 CEVAP: Olan bitenin AK Parti'ye yaradığından emin miyiz? CHP ne yapacak? 3 yıl uzun bir süre değil mi?
İstanbul'da yolsuzluk ve terör operasyonu! İşte dosyadaki 7 iddia
İstanbul Ümraniye'de inşaat iskelesinden düşen işçiler hayatını kaybetti
Otomobil, köprü ayağına çarptı; Sırp dansçı öldü, 3 arkadaşı yaralı