17 yaşındaki foto model Kader'in nefesini kesmişler

Eskişehir'de ormanlık alanda cesedi bulunan 17 yaşındaki foto model Kader Kaya'nın ölümüyle ilgili çarpıcı bir bulgu saptandı. Kaya'nın ağzına tıkıştırılan bez parçaları nedeniyle nefessiz kalarak ölmüş olabileceği belirtildi.
Cumhuriyet'in haberine göre, vücudunda darp izi bulunmayan Kader Kaya'nın, genç kızın bağırmaması için ağzına tıkıştırılan bez parçaları nedeniyle nefessiz kalarak can vermiş olabileceği, ancak kesin ölüm nedeninin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan otopsi sonucunda belirleneceği kaydedildi.
Eşini öldürdü, sevgilisini ağır yaraladı
O araç aranıyor
Jandarma ve polis ekipleri ise, olayla ilgili olarak ortaklaşa soruşturmayı sürdürüyor. Genç kızın en son geçen perşembe günü, olay yeri yakınındaki Organize Sanayi Bölgesi'nde bir kişiyle araçta görüldüğü, plakası belirlenen bu aracı yakalamak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Cesedi 29 Temmuz'da ormanlık alanda bulunan Kader Kaya'nın 31 Temmuz'da da doğum günü olduğu, öldükten 2 gün sonra 18 yaşına gireceği öğrenildi.
Cep telefonu kayıp
Amatör fotomodel Kader Kaya’nın olaydan önce bir iş görüşmesine gittiği, güvenlik güçlerinin olayın meydana geldiği ormanlık alanda genç kıza ait güneş gözlüğü ile çantasını buldukları, cep telefonun ise kayıp olduğu belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Karaköy’de ayakkabı deposunda korkutan yangın
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?