13 yaşındaki öğrencisini istismar eden öğretmen tutuklandı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bir ortakokulda öğretmenlik yapan 45 yaşındaki C.G., 13 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Okulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni C.G., iddiaya göre, kız öğrencisi S.Ö.'ye cinsel istismarda bulundu. S.Ö., olayı bir arkadaşına anlattı. Arkadaşı da kızın ailesine ve okul yönetimine haber verince, şikayette bulunuldu.
C.G. ile öğrencisi S.Ö. arasındaki WhatsApp mesajlaşmaları da savcılığa delil olarak sunuldu. Gözaltına alınan öğretmen C.G., sevk edildiği nöbetçi mahkemece, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı idari soruşturma kapsamında da öğretmenin açığa alındığı belirtlidi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı
Sıfır aldığı aracını 17 yıldır kullanamıyor: "Arabanın olduğu sokaktan geçerken içim acıyor"