hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye İtalya maçı hangi kanal? İstanbul ve İzmir'de dev ekranlar kuruldu! Türkiye İtalya maçı hangi kanaldan canlı izlenecek? Filenin Sultanları Yarı Final maçı bugün!

    Türkiye İtalya maçı hangi kanal İstanbul ve İzmirde dev ekranlar kuruldu Türkiye İtalya maçı hangi kanaldan canlı izlenecek Filenin Sultanları Yarı Final maçı bugün
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Daha önce İtalya'yı yenip Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları, Olimpiyatlar'da da İtalya ile karşılaştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde bugün İtalya ile karşı karşıya geliyor. Türkiye-İtalya maçı saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. İşte Türkiye İtalya maçına dair bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde bugün İtalya ile karşı karşıya geliyor. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, TSİ 21.00'de başlayacak.

    Türkiye İtalya maç bilgileri...

    İtalya'ya C Grubu'nun liderlik maçında 3-0 kaybeden milliler, bu karşılaşmanın rövanşını almak için parkeye çıkacak.

    Grubunda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan milliler, ikinci olarak çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazanmıştı.

    Ay-yıldızlılar, çeyrek finalde Çin'i 3-2 yenerek tarihinde ilk kez yarı finale çıkma başarısı gösterdi.

    Milliler, İtalya'yı geçmesi durumunda Brezilya-ABD eşleşmesinin galibiyle finalde altın madalya için mücadele edecek.

    Yine İtalya yine yarı final

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı final maçında da İtalya ile karşılaştı.

    Rakibini zorlu mücadelede 3-2 yenen milli takım, yenilgisiz yükseldiği finalde de Sırbistan'ı geçerek Avrupa şampiyonu oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İBB tarafından KAdıköy'de vatandaşların ücretsiz olarak Filenin Sultanları'nın açık alanda yarı final maçını izleyebilmeleri için dev ekran kurulacak.

    "Festival Park Kadıköy" de kurulacak ekran sayesinde A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalya maçı canlı olarak izlenebilecek.ABB tarafından açıklanan bilgilere göre vatandaşların 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nı izlemeleri için Atatürk Orman Çiftliği'nde dev ekran kurulacak.

    Vatandaşlar bütün olimpiyat karşılaşmaları 11 Ağustos tarihine kadar dev ekrandan ücretsiz bir şekilde açık alanda izleyebilecek.

    İzmir’den de büyük bir heyecanla takip edilecek. Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 21.00’de başlayacak maç için Göztepe Paten Pisti, Bostanlı Yasemin Kafe yakını ve Alsancak Gündoğdu Meydanı’na dev ekran kuracak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow