hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TRT 1 CANLI YAYIN İZLE | Galatasaray Elfsborg maçı canlı yayın şifresiz ve HD izle!

    TRT 1 CANLI YAYIN İZLE | Galatasaray Elfsborg maçı canlı yayın şifresiz ve HD izle
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sarı kırmızılı temsilcimiz Galatasaray kendi evinde Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk 8 hedefi bulunan temsilcimizin kritik maçı TRT1 üzerinden canlı izlenebilecek. Galatasaray Elfsborg maçı canlı izle seçeneği TRT1 canlı yayın adresinde olacak. Karşılaşma şifresiz ve HD olarak TRT1 ekranlarının yanı sıra Tabii platformunda da yer alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi’nde oldukça önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray kendi evinde galip gelmek için sahada olacak. Sarı kırmızılı temsilcimizin zorlu mücadelesi TRT1 ekranlarından şifresiz ve canlı izlenebilecek.

    GALATASARAY ELFSBORG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Temsilcimizin galibiyet parolası ile sahada yer alacağı maç 23 Ekim 2024 Çarşamba günü oynanacak. Müsabaka saat 17.30’da başlayacak.

    GALATASARAY ELFSBORG MAÇI CANLI İZLE – TRT1 CANLI YAYIN ŞİFRESİZ

    Sarı kırmızılı temsilcimizin Elfsborg’u konuk edeceği maç TRT1 ekranlarından şifresiz ve canlı izlenebilecek. Karşılaşma aynı zamanda Tabii platformunda da yer alacak.

    TRT1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    GALATASARAY ELFSBORG MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

    Galatasaray bu maçta Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Sara, Barış Alper, Mertens, Yunus, İcardi 11'iyle sahada olacak.

    Elfsborg ise Pettersson, Hedlund, İbrahim, Henriksson, Yegbe, Hult, Ouma, Besfort Zeneli, Quasem, Alber Zeneli, Baidoo 11'iyle mücadele edecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow