hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'a transfer teklifi! Astronomik maaş...

    Trabzonsporun milli kalecisi Uğurcan Çakıra transfer teklifi Astronomik maaş...
    expand
    KAYNAKFanatik

    Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Milli eldivene son olarak Suudi Arabistan'dan teklif geldi. İşte o teklifin detayları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başakşehir'i deplasmanda Onuachu'nun golüyle 1-0 yenerek Süper Lig'i üçüncü sırada bitirmeyi garantileyen Trabzonspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası'na çevrildi. Bordo-mavili takım perşembe günü oynanacak finalde Beşiktaş'ı yenerek kupayı 10. kez müzesine götürmeyi hedefliyor. Bordo-mavili takımın kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili önemli bir transfer iddiası ortaya atıldı.

    MAAŞININ 4 KATI TEKLİF EDİLDİ

    Fanatik Gazetesi'nden Safa Can Konuksever, Tivibu Spor'da Uğurcan Çakır'a Arabistan'dan teklif geldiğini belirtti. Deneyimli eldivenin ligde oynanacak Ankaragücü maçında cezalı olduğunu hatırlatan Konuksever, "Uğurcan için finalin şöyle de bir anlamı var. Uğurcan'ın Trabzonspor kariyerindeki son maçı olabilir. Arabistan'dan 4.5m euro net maaş teklifi var, burada kazandığının 4 katı. Daha önce Türkiye Kupası kazandı ama yine de kupayla veda etme motivasyonu olacaktır" şeklinde konuştu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow