hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son Dakika Transfer Haberi | Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'na talip olan Dortmund'dan Füllkrug'u istedi!

    Son Dakika Transfer Haberi | Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğluna talip olan Dortmunddan Füllkrugu istedi
    expand

    Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında golcü arayışlarına devam eden Fenerbahçe, dev bir anlaşmayla gündeme geliyor. Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu isteyen Borussia Dortmund'dan Niclas Füllkrug’u istedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezonu açan Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Yedek golcüsü Michy Batshuayi'yi Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertliler, son yıllardaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Niclas Füllkrug’u radarına aldı.

    TRT Spor'un haberine göre; sarı-lacivertliler, Almanya'nın EURO 2024 kadrosunda yer alan Borussia Dortmund forması giyen Niclas Füllkrug kadrosuna katmak istiyor. 31 yaşındaki futbolcunun Dortmund ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

    EURO 2024'te Almanya formasıyla 3 maçta 2 gol atan 31 yaşındaki golcü, geçen sezon Bundesliga'da Dortmund formasıyla 31 maçta 12 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

    DORTMUND DA FERDİ'Yİ İSTİYOR

    Alman ekibinin yeni teknik direktörü Nuri Şahin, Kanarya'dan da yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu istiyordu. Takas formüllerinin de konuşulacağı masada iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow