hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son Dakika Transfer Gelişmesi | Beşiktaş'tan Rafa Silva bombası!

    Son Dakika Transfer Gelişmesi | Beşiktaştan Rafa Silva bombası
    expand

    Adı uzun süredir Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Portekizli yıldız Rafa Silva için Beşiktaş da devreye girdi. Siyah-beyazlıların ikinci başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli yıldızı İstanbul'a getiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezon sonunda Benfica'daki sözleşmesi sona erecek ve takımdan ayrılacak olan Rafa Silva yeni takımı belli oldu. 31 yaşındaki Portekizli yıldıza Süper Lig'den de olmak üzere birçok takımdan ilgi vardı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin listesinde bulunan Silva'ya son olarak Beşiktaş resmen talip oldu.

    Kartal, son olarak Benfica'da forma giyen Rafa Silva ile transfer görüşmelerine başladı. Portekizli yıldız, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile birlikte İstanbul'a geliyor. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamaya göre; Silva'nın uçağı 20.30'da Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak.

    UÇAKTAN POZ

    Son Dakika Transfer Gelişmesi | Beşiktaştan Rafa Silva bombası

    Hücum bölgesinin her yerinde oynayabilen 1.72 boyundaki tecrübeli futbolcu, hızıyla ve attığı estetik gollerle Avrupa futbolunda adından sıkça söz ettirmişti.

    1 Temmuz'da sözleşmesi bitecek futbolcunun, serbest statüye düştükten sonra resmen Beşiktaşlı olması bekleniyor.

    BEŞİKTAŞ BÖYLE DUYURMUŞTU

    Siyah-beyazlılar, kartal ve uçak simgeleri içeren bir paylaşım yaparak Portekizli yıldızın transferinin ilk sinyalini vermişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow