Şampiyonluk yarışında puan farkı 3'e düştü! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçları...
Fenerbahçe, Süper Lig'de Trabzonspor'u 4-1 mağlup ederek lider Galatasaray ile olan puan farkını 3'e indirdi.
Haberin Devamı
/

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda 9 dakika içinde öne geçti. Fenerbahçe, Anderson Talisca'nın hat-trick'i ve Milan Skriniar'ın 1 golüyle maçı 4-1 kazandı. Ligde şampiyonluk yarışında olduğu Galatasaray'a Ziraat Türkiye Kupası'nda kaybederek elenen sarı-lacivertliler, bu müsabakanın ardından ligde 3 puana ulaşmayı başardı. Jose Mourinho'nun öğrencileri ligde son 14 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik aldı.
LİGDE İLK KEZ KAYBETMİŞLERDİ
/

Geçtiğimiz hafta Galatasaray, Beşiktaş maçıyla Trendyol Süper Lig’de bu sezon ilk kez kaybetti. Cimbom ligde daha önce de Kasımpaşa ile 2, Eyüpspor, Hatayspor ve Fenerbahçe ile de 1’er kez berabere kalarak puan kaybetmişti.
Haberin Devamı
HAFTAYI BAY GEÇTİ
/

Fenerbahçe, haftayı BAY geçen Galatasaray'la puan farkını indirdi. Zirvedeki fark 3'e düşerken, şampiyonluk yarışındaki kalan maçlar dikkat çekti.
FENERBAHÇE | 68 PUAN
/

Sivasspor (D)
Kayserispor (E)
Gaziantep FK (D)
Beşiktaş (E)
Başakşehir FK (D)
Eyüpspor (E)
Hatayspor (D)
Konyaspor (E)
Haberin Devamı
Haberin Devamı
GALATASARAY | 71 PUAN
/

Samsunspor (D)
Bodrum FK (E)
Eyüpspor (D)
Sivasspor (E)
Trabzonspor (D)
Kayserispor (E)
Göztepe (D)
Başakşehir FK (E)