hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ŞİFRESİZ! Dinamo Zagreb Karabağ Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    ŞİFRESİZ Dinamo Zagreb Karabağ Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şampiyonlar Ligi play off maçı şifresiz olarak ekrana gelecek ve futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. TV ekranlarından yayınlanacak olan Dinamo Zagreb Karabağ maçı bugün oynanacak. Peki, Dinamo Zagreb Karabağ Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Devler Ligi’nde play off turundaki ilk maçlar bugün oynanmaya başlanacak. Günün dikkat çeken müsabakalarından biri de Dinamo Zagreb ile Karabağ arasında oynanacak. Bu mücadele TV ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Peki, karşılaşmanın yayın akışı bilgileri neler?

    DİNAMO ZAGREB KARABAĞ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    20 Ağustos 2024 Salı günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi plat off ilk maçı TSİ saat 22.00’de başlayacak. Mücadele yayıncı kuruluş TRT1 ekranlarından şifresiz ve canlı izlenecek. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi diğer maçları da yine TRT ekranlarında ve Tabii platformunda olacak.

    GALATASARAY’IN MAÇI YARIN

    Sarı kırmızılı temsilcimiz Galatasaray’ın Young Boys deplasmanında sahaya çıkacağı play off ilk maçı ise 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü oynanacak. Bu mücadele de yine TRT1 ekranlarında olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow