hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FERDİ KADIOĞLU TRANSFER OLDU MU? Son dakika… Fenerbahçe – Ferdi Kadıoğlu transfer haberleri

    FERDİ KADIOĞLU TRANSFER OLDU MU Son dakika… Fenerbahçe – Ferdi Kadıoğlu transfer haberleri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sarı lacivertli takımda geçtiğimiz yıl ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken ardından milli takımda EURO 2024 performansı ile iyi gidişatını sürdüren Ferdi, Avrupa’daki takımları peşine takmıştı. Brighton ile görüşmeler devam ederken Fenerbahçe’nin transferden istediği ücret belli oldu. Peki, Ferdi Kadıoğlu transfer oldu mu? İşte son dakika Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu transfer haberleri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz sezona performansı ile damga vuran Ferdi Kadıoğlu transferin gözde isimlerinden biri haline gelmişti. Ferdi’nin transferi konusunda birçok takım Fenerbahçe’ye ciddi tekliflerde bulunurken sonuca en yakın taraf ise Brighton olmuştu.

    BRİGHTON’UN FERDİ TRANSFERİ TEKLİFİ NE KADAR?

    Fenerbahçe, Brighton'un 35 milyon Euro artı bonus maddeler şeklindeki teklifine karşın Ferdi Kadıoğlu'ndan net 40 milyon Euro artı sonraki satıştan pay istiyor. Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Fenerbahçe yönetimi, 24 yaşındaki milli yıldızı kadroda tutmak istiyor ve görüşmelerini bu doğrultuda sürdürüyor.

    FERDİ KADIOĞLU TRANSFER OLDU MU?

    Henüz Ferdi konusunda anlaşma sağlanamamış olsa da Brighton’un Fenerbahçe’nin teklfini kabul etmesi ve transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow