hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    UEFA SÜPER KUPA MAÇI CANLI İZLE! Real Madrid - Atalanta maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta?

    UEFA SÜPER KUPA MAÇI CANLI İZLE Real Madrid - Atalanta maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    UEFA Süper Kupa finali maçı futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi'nin galibi Atalanta, Süper Kupa'da bu akşam kozlarını paylaşacak. Atalanta, tarihinde ilk kez Süper Kupa finaline çıkacak. Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Atalanta kupayı müzesine götürmek için mücadele edecek. Real Madrid bugüne kadar 5. Kez Süper Kupa'da mutlu sona ulaşırken, Atalanta daha önce hiç bu kupayı müzesine götürme başarısı göstermedi. Peki, Real Madrid Atalanta maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta? İşte 49. UEFA Süper Kupa Real Madrid Atalanta maçı canlı izle...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde zafere ulaşan Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Atalanta, 49. Süper Kupa Finali'nde kozlarını paylaşacak. Polonya'nın başkenti Varşova’da Narodowy Stadı'nda oynanacak Real Madrid - Atalanta final maçı canlı yayın ile dünyanın dört bir yanında takip edilecek. Real Madrid, Atalanta'yı mağlup ederek UEFA Süper Kupa'yı en çok kazanan ekip olma ünvanını paylaştığı Milan ve Barcelona'yı geride bırakmayı hedefliyor. Madrid ekibi, Atalanta'yı yenmesi halinde kupayı en fazla müzesine götüren ekip ünvanını tek başına ele geçirecek. Eğer Atalanta mücadeleyi kazanırsa ilk zaferini elde etmiş olacak. 

    REAL MADRİD-ATALANTA MAÇI HANGİ KANALDA?

    UEFA Süper Kupa final karşılaşmasında Real Madrid ve Atalanta karşılaşıyor. 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'da başlayacak maçta gözler Arda Güler'de olacak. Büyük maç TRT 1'den şifresiz canlı yayınlanacak.

    UEFA SÜPER KUPA MAÇI TRT 1 CANLI İZLE!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow