hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PAOK teknik direktörü Razvan Lucescu kimdir? Razvan Lucescu, Mircea Lucescu'nun oğlu mu?

    PAOK teknik direktörü Razvan Lucescu kimdir Razvan Lucescu, Mircea Lucescunun oğlu mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden biri olan PAOK'ın teknik direktörü sarı kırmızılı ekip için oldukça tanıdık. Yunan liginde lider konumda olan PAOK'un teknik direktörü olan Razvan Lucescu'nun Mircea Lucescu ile akrabalığı bulunuyor. Peki, PAOK teknik direktörü Razvan Lucescu kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi yeni formatında açılış maçını PAOK ile yapacak. Yunan ekibinin başında ise oldukça tanıdık bir isim yer alıyor. Yunan liginde lider konumda olan PAOK'u çalıştıran Razvan Lucescu'nun futbolseverlerin yakından tanıdığı Mircea Lucescu ile akrabalığı bulunuyor.

    RAZVAN LUCESCU KİMDİR?

    Razvan Lucescu, Rumen bir futbol teknik direktörü ve eski futbolcudur. 17 Şubat 1969'da Romanya'nın Bükreş şehrinde doğdu. Ünlü futbol teknik direktörü Mircea Lucescu'nun oğludur. Teknik direktörlük kariyerinde çeşitli başarılar elde etmiştir. Özellikle Romanya milli takımında ve Yunanistan'ın PAOK takımıyla büyük başarılara imza atmıştır. PAOK ile Yunanistan Süper Ligi şampiyonluğu kazanarak, kulübün tarihindeki önemli anlarından birine liderlik etmiştir.

    Teknik direktör olarak, hem Rumen futbolunu hem de uluslararası futbolu etkileyen başarılı bir kariyere sahiptir. Razvan Lucescu, futbol dünyasında disiplinli oyun anlayışı ve takımlarını iyi organize eden bir teknik direktör olarak bilinir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow