hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda? GS PAOK UEFA maçı ne zaman, saat kaçta?

    Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda GS PAOK UEFA maçı ne zaman, saat kaçta
    expand
    KAYNAK Cnnturk.com

    UEFA Avrupa Ligi’nde yeni formatta ilk maçını PAOK ile oynayacak olan Galatasaray karşılaşma öncesi derbide önemli bir skor elde ederek moral depolamıştı. Sarı kırmızılı takım sezon başında Şampiyonlar Ligi elemelerinde Devler Ligi’ne veda ederek UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmişti. Mücadele öncesinde sakatlığı devam eden Ziyech ile kırmızı kart cezalısı Muslera kadroda yer almıyor. Peki, Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi’nde yeni formatın ilk maçına çıkacak olan Galatasaray kendi evinde PAOK’u konuk edecek. Sarı kırmızılı temsilcimizde kırmızı kart cezalısı Muslera mücadelede forma giyemeyecek.

    Avrupa maçı öncesinde derbide 3-1’lik galibiyet elde ederek önemli bir avantaj yakalayan Galatasaray, PAOK maçına moralli bir şekilde çıkacak.

    GALATASARAY PAOK MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    İki ekibin karşı karşıya geleceği mücadele TRT1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenecek. 25 Eylül 2024 Çarşamba günü oynanacak olan maç saat 22.00 itibariyle başlayacak.

    MAÇIN HAKEMİ AÇIKLANDI

    Karşılaşma öncesinde UEFA, Galatasaray-PAOK maçının hakemini duyurdu. Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek. Jose Luis Munuera 4. hakem, Guillermo Cuadra ise VAR hakemi olarak maçta görev alacak. Mücadelenin bilet fiyatları ise şu şekilde:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray PAOK maçı hangi kanalda GS PAOK UEFA maçı ne zaman, saat kaçta

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow