hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ! ANBEAN TAKİP...

    SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ ANBEAN TAKİP...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    2023-24 sezonu yaz transfer döneminin son günlerine girilirken sürpriz imzalar atılıyor. Galatasaray dünya yıldızı futbolcu Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katarken; Avrupa'da transfer döneminin sadece dışarıya dönük açık olması piyasayı hareketlendirdi. Elde kalan yıldız futbolcular fırsat transferi olarak Türkiye gibi transfer penceresi hala açık olan ülkelere imza atıyor. İşte son imzalar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Transfer döneminde bombalar patlıyor. Türkiye'de transfer penceresinin hala açık olması, Avrupa'da süre bulamayan yıldız futbolcuların ülkemize gelmesi için büyük bir olanak sağlıyor. Son olarak Napoli'de kadro dışı kalan Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray, bu hamlesiyle dünyayı şoke etti. Öyle ki; Nijeryalı golcü 100 milyon Euro'luk değeriyle futbolda dünyanın sayılı forvetleri arasında gösteriliyordu. Sarı-kırmızılılar aynı zamanda sol beke Ismail Jakobs'u transfer ederken; milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya sattı.

    Fenerbahçe ise uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Sofyan Amrabat'ı kadrosuna kattı. Fırsat transferleri dönemine girilirken; sarı-lacivertlilerin son kozlarını nasıl oynayacağı önümüzdeki saatlerde belli olacak. İşte Avrupa'da ve Dünya'dan dikkat çeken transfer gelişmeleri.

    UEFA kadro kayıtları için son gün

    Öte yandan UEFA kadro kayıtları için son güne girildi. 13 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesi temsilcilerimiz Avrupa kadrolarını bugün bildirmek zorunda.

    EYÜPSPOR'DA LEO DUBOIS SESLERİ

    Eyüpspor Başkanı Fatih Kulaksız, Galatasaray'daki sözleşmesi feshedilen Leo Dubos ile kontrat imzalayacaklarını duyurdu.

    SERGIO OLIVEIRA, İMZAYI ATTI

    Galatasaray'dan ayrılan Sergio Oliveira, Yunanistan takımlarından Olympiakos'a transfer oldu. 

    GALATASARAY'DA BEKLENEN AYRILIK AÇIKLANDI

    Sarı-kırmızılılar, Portekizli orta saha Sergio Oliveira'nın sözleşmesini feshetti. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    MATS HUMMELS'İN YENİ ADRESİ İTALYA

    Mats Hummels, İtalya Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer oldu. 

    JOAO MARIO, İMZAYI ATTI

    Beşiktaş, Benfica'dan Joao Mario'yu satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. 

    VICTOR OSIMHEN, RESMEN GALATASARAY'DA

    Sarı-kırmızılılar, Victor Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    FENERBAHÇE'YE CRISTIAN MEDINA ŞOKU

    Boca Juniors, Fenerbahçe'nin Cristian Medina için yaptığı teklifi reddetti. 

    JOAO MARIO'NUN LİSANSI ÇIKTI

    Beşiktaş, Portekizli futbolcu Joao Mario'nun lisansını TFF'ye bildirdi.

    NDIAYE GAZİANTEP FK'DA

    Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Pendikspor forması giyen deneyimli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    CENGİZ ÜNDER'E RUSYA'DAN TEKLİF

    Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, Rus ekibi Krasnodar'dan transfer teklifi aldı.

    SERGIO OLIVEIRA UÇAĞA BİNDİ

    2 sezondur Galatasaray forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, Yunan ekibi Olympiakos'a transfer olmak üzere Atina uçağına bindi.

    GAZİANTEP FK YENİ GOLCÜSÜNÜ DUYURDU

    Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Juventus rezerv takımında forma giyen 24 yaşındaki Demokratik Kongolu forvet oyuncusu Christopher Lungoyi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    PAUL ONUACHU BOMBASI

    Göztepe, transferde büyük oynuyor. Sarı-kırmızılılar 13 Eylül tarihinde sona erecek yaz transfer dönemi öncesi Nijeryalı santrfor Paul Onuachu'yu kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

    GALATASARAY'DA BİR AYRILIK DAHA

    Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Taylan Antalyalı'ya, Selçuk İnan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Süper Lig ekibi Gaziantep FK talip oldu.

    MOURINHO CHILWELL İLE GÖRÜŞTÜ

    Chelsea, kadro dışı bırakılan İngiliz yıldızı göndermek için her türlü kolaylığı sağlamaya hazır. jose Mourinho’nın İngiliz sol bekle bir görüşme yaptığı öne sürülmüştü. Fenerbahçe, listenin ilk sırasındaki Chilwell için yoğun mesai yapıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    ALEX TELLES ÜLKESİNE DÖNDÜ

    Al Nassr'dan ayrılan Alex Telles'in yeni adresi belli oldu. 31 yaşındaki sol bek, Brezilya temsilcisi Botafogo ile anlaşma sağladı.

    RABIOT FENERBAHÇE'YE ÖNERİLDİ

    Galatasaray'ın da ilgilendiği dünyaca ünlü orta saha Adrien Rabiot, Fenerbahçe'ye önerildi. Sarı-lacivertliler, bu transfer için Mourinho'dan onay bekliyor.

    HAKIM ZIYECH, AYRILIĞA HAZIRLANIYOR

    Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, Al Gharafa ve bazı Katar kulüpleri ile transfer görüşmelerine başladı. 

    BEN CHILWELL'E TÜRKİYE FIRSATI

    Chelsea, İngiliz sol beki Ben Chilwell'in Türkiye'ye transfer olmasına izin verdi. 

    FENERBAHÇE'DE BEKLENEN AYRILIK RESMÎLEŞTİ

    Sarı-lacivertliler, Rade Krunic'in Kızılyıldız'a transfer olduğunu resmen duyurdu. 

    TRABZONSPOR'DA TREZEGUET GİTTİ

    Trabzonspor, Trezeguet'nin kiralık olarak Al Rayyan'a transfer olduğunu açıkladı. 

    ÖMER FARUK BEYAZ, SÜPER LİG'E DÖNDÜ

    RAMS Başakşehir, Stuttgart'tan Ümit Millî oyuncu Ömer Faruk Beyaz'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı. 

    LUAN PERES ÜLKESİNE DÖNDÜ

    Fenerbahçe, Luan Peres transferi için Santos'la anlaştığını açıkladı. 

    HÜSEYİN YÜCEL: MARIO YOLDA!

    Transferde Benfica'dan anlaşmaya varılan 31 yaşındaki Portekizli sol kanat oyuncusu Joao Mario'nun bu akşam İstanbul'da olacağını hatırlatan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, “Dün akşam itibarıyla transferini noktaladık, aramıza katılıyor. Bizim transfer yapmakta sıkıntımız yok. Bizim sıkıntımız mevcut oyuncularımızı göndermekle alakalı. Süper Lig'de limit 14 yabancı, biz mevcut kadromuzda 16 yabancıyla devam ediyoruz. Ayrılmasını istediğimiz oyunculara teklif de bulsak maalesef ayrılmayı kabul etmiyorlar. Bizim elimizi kolumuzu bağlıyorlar. Sözleşmeli oyuncuya lisans çıkarmamak da mümkün değil çünkü lisans çıkarmadığınız takdirde haklı fesih sebebiyle tüm alacaklarını talep edebiliyorlar" diye konuştu.

    Shukurov Arabistan'a transfer oldu

    Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor'dan ayrılan Otabek Shukurov, Arabistan Ligi takımlarından Al Fayha ile anlaşmaya vardı.

    PERES GELİŞMESİ

    Fenerbahçe, 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında defans oyuncusu Luan Peres ile sözleşme fesih görüşmelerinde sona gelerek, anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi.

    HERMOSO'YU ROMA KAPTI

    Süper Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray'ın da durumunu takip ettiği yıldız stoper Mario Hermoso, İtalyan devi Roma'ya transfer oldu. Roma, bu transfer için bonservis bedeli ödemedi.

    ANGELO GABRIEL, RONALDO'NUN TAKIMINDA

    Beşiktaş'ın da kiralama hamlesinde bulunduğu Chelsea forması giyen Angelo Gabriel, Cristiano Ronaldo ve Talisca'nın formasını giydiği Suudi Arabistan kulüplerinden Al Nassr'a transfer oldu. Arabistan ekibi bu transfer için 23 milyon Euro ödedi.

    Steven Bergwijn > AL AHLİ | 21 MİLYON EURO
    VICTOR OSIMHEN ARTIK GALATASARAYLI

    Galatasaray'da Nijeryalı Victor Osimhen ile Senegalli Ismail Jakobs'un transfer edilmesiyle kulüp tarihindeki yabancı oyuncu sayısı 206'ya yükseldi.

    Galatasaray'ın geçici transferi için görüşmelere başladığı Nijeryalı santrfor Victor Osimhen, İstanbul'a geldi.

    Atatürk Havalimanı'na gelen 25 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından marş ve tezahüratlarla karşılandı. Osimhen, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'le birlikte özel araçla alandan ayrıldı.

    KEREM AKTÜRKOĞLU AYRILDI

    Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı.

    JOAO MARIO BEŞİKTAŞ'A GELİYOR

    Beşiktaş, Portekizli 10 numara Joao Mario'nun transferi için Benfica ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı kulüp, yeni transferi Portekizli yıldız Joao Mario'nun saat 17.50'de İstanbul'da olacağını açıkladı.

    ISMAIL JAKOBS GALATASARAY'DA

    Galatasaray Kulübü, Fransa Ligue 1 ekibi Monaco ile 25 yaşındaki Senegalli sol bek oyuncusu Ismail Jakobs'un geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

    Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ismail Joshua Jakobs ve kulübü Monaco ile oyuncunun 2024-2025 sezonu için zorunlu satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.000.000 avro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2024-2025 futbol sezonu için net 2.100.000 avro garanti ücret ödenecektir. Buna ek olarak, futbolcunun zorunlu satın alma bedeli 8.000.000 avrodur." denildi.
     

    MOURINHO İSTEDİ; SOFYAN AMRABAT İMZA ATTI

    Fenerbahçe Kulübü, Faslı oyuncu Sofyan Amrabat'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

    Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Fiorentina takımında forma giyen Fas Milli Takım oyuncusu Sofyan Amrabat'ı satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Yeni futbolcumuza sarı lacivert çubuklu forma altında şampiyonluklarla dolu bir kariyer diliyoruz." denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA