İddiaya göre Fenerbahçe'nin yeni forveti...

Sarı-lacivertliler, Eren Derdiyok için Kasımpaşa'nın kapısını çaldı. İki yönetim, 27 yaşındaki futbolcunun transferi için sözlü olarak anlaştı. Olağanüstü bir durum olmazsa imza Haziran ayında.
Sabah gazetesinin iddiasına göre Fenerbahçe yönetimi, gelecek yılın takımı için çalışmalarını gizliden gizliye sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, ilk transferini şimdiden bitirmek adına önemli bir adım attı. Kanarya'nın talip olduğu isim Eren Derdiyok. Kanarya, 27 yaşındaki İsviçre vatandaşı da olan forvet oyuncusu için geçtiğimiz günlerde lacivert-beyazlıların kapısını çaldı.
Kasımpaşa yönetimi, önce teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın ardından da futbolcusunun görüşünü alarak bir karar verdi. İstanbul temsilcisinin idarecileri, Fenerbahçe ile Eren Derdiyok'un transferi için sözlü olarak mutabakata vardı. Bir aksilik yaşanmadığı takdirde Eren Derdiyok, Haziran ayında kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atacak.
Yıldız futbolcunun da yakın çevresine gelecek sezon Fenerbahçe formasını giyeceğini söylediği öğrenildi. Eren Derdiyok'un Kasımpaşa ile sözleşmesi Haziran 2017'de sona eriyor.
Fenerbahçe'de Terraneo dönemi sona erdi
Futbola Basel altyapısında başlayan Eren Derdiyok, Almanya'da Bayer Leverkusen ve Hoffenheim formaları giyerken 127 maçta 27 gol kaydetti. 2014'te Kasımpaşa'ya transfer olan Eren, bu sezon 23 lig maçında 10 gol atarak önemli bir performans sergiledi. Eren, Kasımpaşa'ya transfer olurken kulübü Hoffenheim'a 2.5 milyon Euro bonservis ödenmişti.
Çalımbay: Eren'in önceliği Euro 2016
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay takımın golcüsü Eren Derdiyok'un transferine ilişkin olarak ise "Eren Derdiyok'un hedefi çok. Hedefi, önce Avrupa Şampiyonası'na gitmek, sonra transfer olmak. İyi teklif gelirse gidebilir. Eren Derdiyok'un sözleşmesi sürüyor. Sezon bittikten sonra yönetimle konuşulur. Yönetim verdiği zaman alternatifini bulmamız gerekiyor" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trabzon'da Fenerbahçe mağlubiyetinin hüznü yaşanıyor: Bir Talisca’mız yok
Şampiyonluk yarışında puan farkı 3'e düştü! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçları...
Nihat Kahveci'den Mourinho yorumu: Bugün bizi ve Fatih Tekke'yi şaşırttı
Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü asisti yaptı, derbide Benfica kazandı
Eyüpspor’a Hatayspor deplasmanında tek gol yetti