hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da Ndombele için flaş karar!

    Galatasarayda Ndombele için flaş karar
    expand

    Galatasaray, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak şu ana kadar katkı alamadığı Tanguy Ndombele'nin sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'da ara transfer dönemi hareketliliği başladı. Sarı-Kırmızılılar, devre arasında yetersiz gördüğü bölgelere takviye için transfer listesini hazırlamışken eldeki bazı isimlerle de yolları ayırmak adına harekete geçilmiş durumda.

    Transferin son günlerinde Tottenham’dan 15 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla kiralanan Tanguy Ndombele, ilk devrenin sonu yaklaşırken, Galatasaray’a henüz katkı sağlayamadı. Şu ana kadar sadece 123 dakika sahada kalabilen 26 yaşındaki futbolcunun antrenman performansı ve fiziksel durumu da sezonun kalanı için ümit vadetmiyor.

    Orta sahaya transfer için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar, Ndombele ile yolları ayırmanın formülünü arıyor. Yönetimin, Tottenham’la sözleşme feshi konusunda bir görüşme talebinde bulunduğu öğrenildi.

    KALMAK İSTİYOR 

    Galatasaray, Fransız futbolcuyla yolları ayırıp daha hazır daha tempolu bir ismi kadrosuna katacak. Ndombele’nin ise ligin ikinci yarısı için daha umutlu konuştuğu ve Galatasaray’da kalmak istediği iddia ediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    (Fanatik)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow