hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray - Rigas Skola maçı canlı izle! Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Rigas FS muhtemel 11'ler- maçı kadrosu!

    Galatasaray - Rigas Skola maçı canlı izle Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta Galatasaray - Rigas FS muhtemel 11ler- maçı kadrosu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 1. hafta mücadelesinde 25 Eylül akşamında Rams Park'ta PAOK'u konuk etmişti. Galatasaray bu kez deplasmanda Letonya temsilcisi Rigas Skola'ya konuk olacak. Deplasmanda galibiyet alarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Sarı Kırmızılı takımda gözler maçın oynanacağı saate çevrildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rigas Skola - Galatasaray UEFA Avrupa Ligi maçı canlı yayın bilgileri futboseverler tarafından merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi'ne PAOK galibiyeti ile başlayan Galatasaray, ikinci maçında Letonya temsilcisi Rigas Skola'ya konuk olacak. Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında konuk ettiği PAOK'u sahasında 3-1'lik skorla mağlup etti ve ilk maçında 3 puan elde etti.

    RİGAS SKOLA - GALATASARAY MAÇI BİLGİLERİ

    Rigas Skola - Galatasaray UEFA Avrupa Ligi maçı 3 Ekim Perşembe TSİ ile 19:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.  Galatasaray, Avrupa Ligi'nin ilk haftasında evinde oynadığı Yunan temsilcisi PAOK'u 3-1'lik skorla mağlup ederken, RFS ise konuk olduğu Rumen FCSB takımına 4-1 kaybetti. Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 319 kez oynadı. Bu maçlarda Aslan, 114 defa sahadan galip ayrılırken, 121 kez de rakiplerine mağlup oldu. 84 karşılaşmada ise berabere kaldı. Geride kalan karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar, rakip fileleri 432 kez havalandırırken, kalesinde 477 gol gördü.

    RİGAS SKOLA-GALATASARAY MAÇI TRT 1 (TABİİ) CANLI İZLE

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    RİGAS SKOLA - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LER

    Rigas Skola: Ondoa, Savalnieks, Balodis, Lipuscek, Zelenkovs, Panic, Markhiyev, Ikanuieks, Silagadze, Odisharia, Ndijiki.

    Galatsaray: Günay, Kaan, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Jacobs, Torreira, Sara, Mertens, Barış Alper, Yunus, Icardi.

    RİGAS FS NERENİN TAKIMI?

    FK RFS, Riga merkezli profesyonel bir Letonya futbol kulübüdür. Kulüp, Letonya futbol ligi sisteminin en üst seviyesi olan Virsliga'da mücadele eder. 2016 yılında kurulan kulüp, kurulduğu günden bu yana mavi iç saha forması ve beyaz deplasman forması giymektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow