hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi Galatasaray maçı hangi kanalda?

    Galatasaray Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta UEFA Avrupa Ligi Galatasaray maçı hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    UEFA Avrupa Ligi’nde sarı kırmızılı temsilcimiz Galatasaray, Elfsborg maçında kendi evinde galibiyet için sahada olacak. Şimdiye kadar oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray 36 takımlı yeni formatta 8. sırada bulunuyor. Peki, Galatasaray Elfsborg UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? GS Elfsborg maçı hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi’nde 36 takımın bulunduğu yeni lig formatında 5 takım 2’de 2 yaparak 6 puan toplamayı başarmıştı. Lazio, Lyon, Tottenham, Stea Bükreş ve Anderlecth ilk beş sırada yer alıyor. Sarı kırmızılı temsilcimiz Galatasaray ise 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde ettiği UEFA Avrupa Ligi’nde sekizinci sırada bulunuyor.

    Temsilcimiz turnuvaya 3-1’lik PAOK galibiyetiyle başlamış ardından Rigas Skola deplasmaında 2-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı.

    GALATASARAY ELFSBORG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    Temsilcimizin Elfsborg’u konuk edeceği maç 23 Ekim 2024 Çarşamba günü oynanacak. Yayıncı kuruluş TRT1 ekranlarından ve Tabii platformundan canlı olarak izlenebilecek olan maç saat 17.30’da başlayacak.

    ELFSBORG FORMDA DEĞİL

    Son 6 resmi maçında 3 kez mağlup olan ve 1 kez berabere kalan Elfsborg sadece 2 kez galip gelebildi. Son 2 resmi maçının ikisinde de kaybeden Elfsborg kendi liginde ise yedinci sırada bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow