hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather10°
İstanbul
down-arrowup-arrow
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Düzce
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kahramanmaraş
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kilis
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Şanlıurfa
  • Şırnak
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

Fenerbahçe Rıza Sarraf'ı reddetmiş

Fenerbahçe Rıza Sarrafı reddetmiş
expand

Beşiktaş Kulübü’nden 1.3 milyon TL’ye loca satın alan, Trabzonspor Kulübü’ne teberru yolu ile 2.5 milyon dolar bağışlayan ve bankalarda kredi kolaylığı sağlayan Sarraf’ın o günlerde Fenerbahçe Kulübü ile de yakınlaşmak istediği ortaya çıktı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre Sarı-Lacivertli Kulüp’ten loca satın almak isteyen Sarraf’a dönemin bir yöneticisinin, “Bizim localarımız 2-3 yıllık sözleşmeli, elimizde boş loca yok, yüzlerce iş adamı da sırada, size loca satamayız” yanıtını verdiği vurgulandı.

Sarraf’ın, bu gelişmeler üzerine sinirlenerek, bazı loca sahiplerine ‘hava parası’ teklif ettiği, ancak olumsuz yanıt aldığı belirtildi.

Rıza Sarraf’ın, bu olay sonrası Trabzonspor ile iyice yakınlaştığı da biliniyor. F.Bahçe’de görev alan ancak adının açıklanmasını istemeyen bir yönetici de olayı doğrularken, “Kulağıma geldi, ancak, loca satışı ve veya kiralama olmadığı için konunun üzerine gitmedik. İşin ayrıntılarını bilemiyorum” ifadesini kullandı.

Aynı altınla hem ihracat hem ithalat

Rıza Sarraf'tan açıklama geldi

Mersin ilgisi

Rıza Sarraf, dönemin AKP’li Bakanı Zafer Çağlayan aracılığı ile Mersin İdman Yurdu’na da destek olmuş, bununla da kalmayıp 2013 Mersin Akdeniz Oyunları’na 750 bin dolarlık organizasyon yardımında bulunduğu öne sürülmüştü. Ancak bu 750 bin doların hangi kaynaklarda harcandığı ve ne şekilde faturalandırıldığı bilinmiyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow