hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe bu hafta bay mı geçiyor? Süper Lig’de bu hafta Fenerbahçe maçı var mı, yok mu?

    Fenerbahçe bu hafta bay mı geçiyor Süper Lig’de bu hafta Fenerbahçe maçı var mı, yok mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Süper Lig’de 19 takımın yer alması nedeniyle her hafta bir takım haftayı bay geçerek karşılaşma oynamıyor. Bu hafta sarı lacivertli ekibin karşılaşmasını takip etmek isteyen taraftarlar “Fenerbahçe bu hafta bay mı geçecek?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Süper Lig’de Fenerbahçe’nin maçı var mı, yok mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'in bu haftaki maç programı açıklandı. 8. hafta, Kayserispor ve Gaziantep FK karşılaşmasıyla başladı. Fenerbahçe'nin fikstürde yer almaması üzerine "Bu hafta Fenerbahçe'nin maçı yok mu?" sorusu gündeme geldi.

    BU HAFTA SÜPER LİG’DE FENERBAHÇE BAY MI GEÇİYOR?

    Trendyol Süper Lig'de 19 takım bulunduğu için her hafta bir takım maç yapmadan haftayı tamamlıyor. Bu hafta ise Fenerbahçe bay geçecek. Fenerbahçe, bir sonraki karşılaşmasını 20 Ekim 2024 Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacak.

    Sarı lacivertli takım şimdiye kadar oynadığı  maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve  1 yenilgi elde etti. 16 puanla ligin ikinci sırasında yer alan Fenerbahçe Beşiktaş’ın bu hafta puan ya da puanlar kazanması halinde üçüncü sıraya gerileyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow