hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eyüpspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? EYÜPSPOR TS maçı muhtemel 11’leri

    Eyüpspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta EYÜPSPOR TS maçı muhtemel 11’leri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Avrupa’da peş peşe aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktörle yolların ayrıldığı Trabzonspor’da gözler Eyüpspor maçında olacak. Bordo mavili ekip sezona iyi başlayan Eyüpspor karşısında deplasmanda puan arayacak. Peki, Eyüpspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte EYÜPSPOR TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Ligin 4. haftasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, İstanbul’a Teknik Direktör Abdullah Avcı olmadan gitti. Mısırlı futbolcu Trezeguet de transfer görüşmeleri gerçekleştirmek üzere kafilede yer almadı.

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarını, tamamlayarak İstanbul’a gitti. Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırması beklenen bordo-mavililerde Eyüpspor maçında yardımcı antrenör İhsan Gündüz Derelioğlu takımın başında olacak.

    Trezeguet takımdan ayrıldı

    Trabzonspor’da, Eyüpspor maçının kamp kadrosunda Trezeguet yer almadı. Yıldız oyuncunun transfer görüşmeleri için takımdan ayrılarak ülkesine gittiği belirtildi. Tedavileri süren Hüseyin Türkmen ve Nwakaeme de kafilede yer almadı. Yeni transfer Muhammed Cham ise takımla birlikte İstanbul’a gitti.

    EYÜPSPOR TRABZONSPOR MUHTEMEL 11’LERİ

    Eyüpspor: Berke, Umut, Robin, Claro, Caner, Melih, Bruno, Emre, Midtsjö, Ahmed, Thiam

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Lundstram, Okay, Visca, Ozan, Cihan, Draguş

    EYÜPSPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    Süper Lig’deki zorlu müsabaka 1 Eylül 2024 Pazar günü oynanacak. Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek maç saat 19.15’te başlayacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow