hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş Sivasspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? BJK Sivas muhtemel 11’leri

    Beşiktaş Sivasspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta BJK Sivas muhtemel 11’leri
    expand
    KAYNAKAA - Cnnturk.com

    Beşiktaş Sivasspor Süper Lig mücadelesi son dönemde iyi bir çıkış yakalayan siyah beyazlı ekip için liderlik yolunda önemli bir müsabaka olacak. Beşiktaş bu hafta kendi evinde Sivasspor’u konuk edecek. Peki, Beşiktaş Sivasspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte BJK Sivas maçı muhtemel 11’leri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ligde 3. haftayı bay geçen siyah-beyazlı ekip, geride kalan 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Açılış karşılaşmasında Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, taraftarı karşısında çıktığı ilk maçta da Antalyaspor'u 4-2 yenmeyi başardı.

    Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak Necip Uysal, karşılaşmada forma giyemeyecek. Çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Vincent Aboubakar'ın da karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

    Öte yandan siyah-beyazlı takımın yeni transferi Felix Uduokhai, Sivasspor maçında görev alması halinde ilk kez Beşiktaşlı taraftarların karşısına çıkacak.

    BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    1 Eylül 2024 Pazar günü oynanacak olan mücadele saat 21.45’te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

    BJK SİVAS MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

    Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Emirhan, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih Kılıçsoy, Immboile

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivasspor: Nikolic, Murat, Radakovic, Sonko, Camara, Bieganski, Charisis, Emrah, Pritchard, Turgunboev, Manaj

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow