hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EURO 2024’te bugün hangi maçlar var? 22 Haziran 2024 EURO 2024 günün maç programı

    EURO 2024’te bugün hangi maçlar var 22 Haziran 2024 EURO 2024 günün maç programı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Avrupa Şampiyonası’nda grup aşamalarındaki ikinci maçlar bugün tamamlanacak. 22 Haziran’da oynanacak 3 maçın ardından gruplardaki dengeler büyük oranda şekillenecek. Bazı takımlar şimdiden üst turu garantilerken bazı takımlar ise üçüncü maça kader maçı olarak çıkacak. Peki, EUR 2024’te bugün hangi maçlar var? İşte 22 Haziran 2024 EURO 2024 günün maç programı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası’nda her gün iki farklı gruptan toplamda 3 maç oynanıyor. A Milli Futbol Takımımız da bugün gruptaki ikinci maçına Portekiz karşısında çıkacak. EURO 2024’te oynanan mücadeleler futbolseverleri ekran başına kilitlerken dün turnuvanın ilk golsüz maçı oynandı ve Hollanda ile Fransa 0-0 berabere kaldılar. Peki, kupada bugün hangi maçlar oynanacak?

    EURO 2024’TE BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

    Avrupa Şampiyonası’nda bugün oynanacak olan müsabakalar ve karşılaşmaların başlangıç saatleri şu şekilde;

    Gürcistan – Çekya 16.00

    Türkyie – Portekiz 19.00

    Belçika – Romanya 22.00

    MİLLİLERİMİZDE SON DURUM

    A Milli Futbol Takımımız turnuvaya 3-1’lik Gürcistan galibiyeti ile başlamış. Millilerimizin gollerini Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu kaydetmişti. Rakip Portekiz ise şampiyonaya 2-1’lik Çekya galibiyeti ile start vermişti. Millilerimiz bugün Portekiz karşısında galip gelirse gruptan çıkmayı garantileyecekler. Dün basın toplantısına katılan Kerem Aktürkoğlu bu maçın anahtarının “sabır” olacağının altını çizdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow