'Eto'o Beşiktaş'a gidiyor' iddialarına açıklık getirdi

Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a gideceği yönündeki iddiaya açıklık getirdi.
Anderson Talisca sahalara döndü
Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlendiği basın toplantısında, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun takımdan ayrılacağıyla ilgili iddiaları değerlendirdi. Çalımbay, böyle bir durumun olmadığını ve kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'ün konuyla ilgili gerekli açıklamaları yaptığını hatırlattı.
En önemlisinin Eto'o'nun ne düşündüğü olduğunu ifade eden Çalımbay, "Eto'o gelip yönetime farklı bir şey sunarsa, bu onun bileceği bir şey. Yönetim ile Eto'o'nun arasında olan bir şey. Bizim bir müdahalemiz yok. Eto'o'nun gitmesinden yana değiliz. Sonrasında ne olur bilemiyorum. Eto'o şu anda mutlu ve çalışıyor. Takıma daha fazla şeyler vereceğine inanıyorum." diye konuştu.
Bu arada Rıza Çalımbay ayrıca, eski takımı ve bu haftaki rakipleri Kasımpaşa'nın kulüp başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz hakkında, kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle hakaret davası açtığını da sözlerine ekledi.