hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DERBİ GÜNÜ! Fenerbahçe Galatasaray kadın futbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    DERBİ GÜNÜ Fenerbahçe Galatasaray kadın futbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kadınlar Süper Ligi’nde bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı konuk edeceği müsabaka futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Peki, Fenerbahçe Galatasaray kadın futbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte FB GS kadınlar derbi maçı öncesinde son istatistikler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 6. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi’nin konuğu olacak. Geçtiğimi günlerde önemli bir başarı elde ederek kadınlar Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı başaran Galatasaray bu hafta zorlu bir deplasmanda olacak.

    Ligde yoluna kayıpsız devam eden sarı kırmızılı takım, namağlup unvanını koruyor. Aynı şekilde Fenerbahçe de bu sezon çıktığı 5 maçta 5 galibiyet elde ederek ligde ilk sırada yer alıyor. Namağlup unvanına sahip iki takımın mücadelesi futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

    FENERBAHÇE GALATASARAY KADIN FUTBOL MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Fenerbahçe Petrol Ofisi - Galatasaray Petrol Ofisi mücadelesi, 13 Ekim Pazar günü saat 14.00'te Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanacak. Derbi mücadelesi, Galatasaray Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow