Bursaspor başkanından olay açıklamalar

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Timsah Batalla transferini bitirdi. İşte bonservis bedeli...
Başkan Bölükbaşı, Bursa Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, "Yeni bir takım kuruldu, yönetim de hoca da yeniydi. Ben Ertuğrul Sağlam göreve geldiğinde ‘İkinci şampiyonluk yine Sağlam ile olacak’ demiştim. Ancak taraftarın baskısının artması üzerine Ertuğrul Sağlam kalmak istemedi" açıklamasında bulundu.
"İstifa çözüm değil"
Bölükbaşı, istifa çağrısıyla ilgili de yorumda bulunurken, “İstifa çözüm değil. Kongreyle geldim, öyle giderim. Ertuğrul Sağlam da baskılar yüzünden gitti. Böyle giderse ne hoca ne de oyuncu kalır" açıklamasında bulundu.
Şanssız maçlar yaşadıklarını sözlerine ekleyen Bölükbaşı, Eskişehirspor ve Sivasspor maçlarında taraftarın desteğinin takımı motive ettiğini, takımın başarısı için desteğin devam etmesi gerektiğini söyledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihat Kahveci'den Mourinho yorumu: Bugün bizi ve Fatih Tekke'yi şaşırttı
Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü asisti yaptı, derbide Benfica kazandı
Eyüpspor’a Hatayspor deplasmanında tek gol yetti
Bodrum FK, Alanyaspor deplasmanında kazandı
Jose Mourinho 2 yıldıza neşteri vurdu! Trabzonspor maçı kadrosunu belirledi...