hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? (8. hafta)

    Antalyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta (8. hafta)
    expand

    Galatasaray, Antalyaspor'a konuk olacak. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi maçına çıkan ve Porto'ya mağlup olan Fatih Terim'in öğrencileri, son haftaların formda ekibi Antalyaspor karşısında 3 puanı alan taraf olmak isterken, Akrepler ise galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. "Antalyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?" gibi soruların yanıtı haberimizdedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya konuk olan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Galatasaray, bu kez ligde Antalyaspor'un konuğu oluyor. Ligde son hafta evinde BB Erzurumspor'u yenen Aslanlar bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürmek isterken, ikisi ligde olmak üzere son üç maçını kazanan Antalyaspor serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Akreplerin bu maçtai en önemli kozu taraftarının önünde oynayacak olması ve Sarı-Kırmızılıların Avrupa yorgunu olması.

    Antalyaspor-Galatasaray maçı ne zaman?

    Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. 6 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Antalyaspor-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

    Galatasaray liderliği sürdürmek istiyor

    Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, bu sezon ligde geride kalan 7 haftada 5 galibiyet, 2 yenilgi aldı ve bu haftaya en yakın rakibinin 1 puan önünde, 15 puanla lider başladı. Ligde son maçta BB Erzurumspor'u 1-0 yenen takım bu maçı kazanarak hem haftayı lider tamamlamak hem bir serinin başlangıcı yapmak hem de moral depolamak istiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalyaspor serisi sürdürme peşinde

    Bu sezon lige iyi başlayan takımlardan biri Antalyaspor oldu. Bülent Korkmaz yönetimindeki takım geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi aldı ve topladığı 13 puanla liderin 2 puan gerisinde 4. sırada yer alıyor. İkisi ligde olmak üzere son 3 resmi maçını kazanan Akrepler bu maçı kazanarak galibiyet serisini uzatmak istiyor.

    Emre Akbaba forma giyemeyecek

    Bu maç öncesi Antalyaspor'da sakat yahut cezalı durumda futbolcu bulunmuyor. Galatasaray'da ise Tarak kemiği kırığı tespit edilen Emre Akbaba ile sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ve Selçuk İnan forma giyemeyecek.

    Mariano sınırda

    Galatasaray savunmasının önemli isimlerinden Brezilyalı sağ bek Mariano Antalyaspor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Mariano kart görmesi halinde gelecek hafta İstanbul'da oynanacak Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow