hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ALİ EFE ÇÖRDEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Galatasaray transfer haberleri 9 Eylül 2024!

    ALİ EFE ÇÖRDEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA Galatasaray transfer haberleri 9 Eylül 2024
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sarı kırmızılı takımda bir yandan kadroyu güçlendirme çalışmaları sürerken diğer yandan da giden isimlerin yerine yeni takviyeler yapılmak isteniyor. Galatasaray transfer haberleri içerisinde son dakika haberi olarak yerini alan iddiada sarı kırmızılı takımın Ali Efe Çördek ile ilgilendiği öne sürüldü. Peki, “yeni Kerem Aktürkoğlu” olarak adlandırılan Ali Efe Çördek kimdir, kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ederken yerli oyuncularda da araştırmalar sürüyor. Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya gitmesinin ardından kadroya yeni takviyeler yapmak isteyen sarı kırmızılı yönetimin genç oyucu Ali Efe Çördek ile ilgilendiği iddia edildi. Peki, Çördek hangi takımlarda oynadı ve kaç yaşında?

    ALİ EFE ÇÖRDEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

    Ali Efe Çördek 6 Mayıs 2005 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bulvaspor’un sözleşmeli oyuncusu sağ kanat olarak görev yaparken alternatif olarak sol kanatta da oynayabiliyor.

    Futbol kariyerine 2019-2020 sezonunda Eskişehir altyapısında başlayan oyuncu bedelsiz olarak Selimiye altyapısına transfer oldu. 2022-2023 sezonunda altyapıdan a takıma yükselme başarısı gösteren oyuncu 2023-24 sezonunda ise Bulvaspor Altyapısına geçti.

    Burada gösterdiği performansın ardından A Takıma yükselen oyuncu 2023-2024 sezonunda oynadığı 9 maçta 501 dakika sahada kalırken 3 gollük katkı verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow