hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    A Milli Takım'da Ferdi Kadıoğlu son idmana katılamadı!

    A Milli Takımda Ferdi Kadıoğlu son idmana katılamadı
    expand

    2024 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, yarın deplasmanda İtalya ile oynayacağı özel maç için bugün Bologna'ya yapacağı yolculuk öncesinde Türkiye'deki son çalışmasını gerçekleştirdi. Ferdi Kadıoğlu ise tedbir amaçlı idmana katılmadı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas ve çeviklik çalışması yapıldı. Ardından taktik çalışmasına geçildi ve son bölümde yarı sahada taktik oyun oynandı. Ay-Yıldızlıların bugünkü idmanına Ferdi Kadıoğlu tedbir amaçlı olarak katılmadı. TFF Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da antrenmanı izledi.

    A Millî Takım kafilesi, bugün saat 16.30'da Türk Hava Yolları'na ait uçakla İtalya-Türkiye karşılaşmasının oynanacağı Bologna kentine seyahat edecek. A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, TSİ 20.00'de Renato Dall'Ara Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım oyuncuları, toplantı öncesinde stadyumda kısa bir yürüyüş yapacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow