hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş, gol düellosunda tur şansını İstanbul'a bıraktı

    Beşiktaş, gol düellosunda tur şansını İstanbula bıraktı
    expand

    FC Lugano Beşiktaş maçı canlı izle... Beşiktaş Lugano maçı canlı izle bilgileri sorgulanıyor. HD Canlı izle bilgileri S Sport Plus ekranı ile izleyicilerin gündeminde... Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano ile karşılaşıyor. Danimarkalı hakem Morten Krogh'un yönettiği karşılaşma S Sports Plus canlı naklen izle bilgileri sorgulanıyor. Peki ama S Sport Plus şifreli mi şifresiz mi izleniyor? S Sport Plus ekranından yayınlanan maç için arama motorları hızlandı. S Sport Plus frekans bilgilerini de haberimizde bulabilirsiniz...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş maçı canlı izle bilgileri... UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Lugano play off mücadelesi bugünün en çok aratılan konuları arasında yer alıyor. S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle bulaşacak olan maçın canlı izle bilgileri haberimizde yer alıyor. Ayrıca CNN Turk ana sayfasından ve cnnturk.com Beşiktaş maçı canlı anlatım bilgilerine de ulaşabilirsiniz. İsviçre ekibi ile oynayacağı maçın ilk turunda Avrupa kapasını aralamak isteyen Beşiktaş maçı 21.30'da ekrana gelecek. İşte Beşiktaş Lugano maçı canlı izle bilgileri ve S Sport Plus frekans bilgileri...

    Beşiktaş Maçı canlı izle bilgileri...

    UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Beşiktaş Avrupa turu için Lugano ile mücadele ediyor. Süper Kupa maçında Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı kazanan siyah beyazlılar , İsviçre ekibi ile oynayacağı maçta turun kapısını aralamak istiyor. Beşiktaş Lugano maçı S Sport Plus ekranlarından izlenecek. 

    Beşiktaş ve Lugano arasında oynanacak Avrupa Ligi play off maçı 22 Ağustos Perşembe günü saat 21.30'da başlayacak.



    Beşiktaş, gol düellosunda tur şansını İstanbula bıraktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aşağıda yer alan linkle mücadeleyi canlı olarak izleyebilirsiniz.

    https://www.ssportplus.com/

    S SPORT FREKANS BİLGİLERİ

    S Sport'un uydu üzerindeki frekansı şu şekilde:

    TP11-Frekans: 12188 MHz.

    Polarizasyon: Vertical (dikey)

    DVB-S2-8PSK

    Symbole rate: 27500 ksym/s

    FEC:5/6
    Beşiktaş, gol düellosunda tur şansını İstanbula bıraktı

    S SPORT PLUS ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

    S Sport Plus uygulamasını App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    TV'YE S SPORT PLUS NASIL YÜKLENİR?

    S Sport Plus uygulamasını Smart TV'nizde kullanmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin; 1.Televizyonunuzun uygulama mağazasını açın. 2. Arama kısmına S Sport Plus yazın ve gelen sonuçlar arasından S Sport Plus'ı seçin. 3. S Sport Plus uygulamasının sayfasını gördüğünüzde "Yükle" butonuna basın.

    İsviçre Süper Ligi'nde normal sezonu ikinci sırada bitiren Lugano, şampiyonluk grubunda ise Young Boys'un gerisinde kalarak aynı basamakta yer aldı.

    Bu sezon Avrupa mücadelesine UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundan başlayan İsviçre temsilcisi, Fenerbahçe'ye elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. Lugano, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonunun 3. eleme turunda Sırbistan'ın Partizan takımını saf dışı bırakarak Beşiktaş'ın rakibi oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rövanş maçının 29 Ağustos Perşembe günü Tüpraş Stadı'nda yapılacağı play-off turunu geçen ekip, 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak Avrupa Ligi bileti alacak.

    Beşiktaş, 3'te 3 yaptı
    Siyah-beyazlı ekip, bu sezon oynadığı 3 müsabakadan galibiyetle ayrıldı.

    Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş, Süper Lig'de ise Samsunspor'u 2-0, Antalyaspor'u da 4-2 mağlup etti.

    Lugano'dan 9 maçta 5 galibiyet
    İsviçre temsilcisi, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 9 müsabakada 5 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik yaşadı.

    Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi elemelerinde oynadığı 4 karşılaşmanın 1'ini kazanan, 1'inde berabere kalan, 2'sinde mağlup olan Lugano, İsviçre Süper Ligi'nde de 4 maçın 3'ünü kazanırken, 1'inden yenilgiyle ayrıldı.

    Lugano, İsviçre Kupası 1. turunda oynadığı mücadeleyi ise kazanarak ikinci tura yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın kadrosu
    Siyah-beyazlı takımın Lugano maçları için UEFA'ya bildirdiği kadroda şu futbolcular bulunuyor:

    Kaleci: Ersin Destanoğlu, Mert Günok

    Defans: Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu

    Orta saha: Milot Rashica, Salih Uçan, Demir Ege Tıknaz, Ernest Muçi, Moatasem Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandes

    Forvet: Semih Kılıçsoy, Vincent Aboubakar, Ciro Immobile, Rafa Silva, Jackson Muleka

    Beşiktaş, Avrupa'da 243. kez sahne alacak
    Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 242 müsabakada 91 galibiyet, 48 beraberlik, 103 yenilgi yaşadı.

    Avrupa mücadelesinde 320 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 365 gol gördü.

    Siyah-beyazlı takım, 2007-08 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Zürih ile eşleşti. Rakibiyle deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, İstanbul'daki rövanşı 2-0 kazanarak adını grup aşamasına yazdırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş, geçen sezon Lugano ile UEFA Konferans Ligi'nde aynı grupta yer aldı. Siyah-beyazlılar, İstanbul'da oynanan maçtan 3-2 mağlup ayrılırken İsviçre'deki karşılaşmayı 2-0 kazandı.

    Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek final oynadı.

    Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-87 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, UEFA Kupası'nda 2002-03'te son 8 takım arasında yer aldı.

    Beşiktaş, 2016-17 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

    Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini 2018-19 sezonunda elde etti.

    Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında ağırladığı Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup ederek Avrupa'daki en farklı skorlu galibiyetine imza attı.

    Beşiktaş, 2002-03 sezonunda ise UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yendi.

    Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarındaki en farklı yenilgisini 2007-08 sezonunda yaşadı.

    Şampiyonlar Ligi'nde 2007-08 sezonunda mücadele eden siyah-beyazlı ekip, İngiltere temsilcisi Liverpool'a deplasmanda 8-0 mağlup oldu.

    Beşiktaş, Kupa 1'de 2000-01 sezonunda İngiltere'nin Leeds United ekibine, 2016-17'de de Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 6-0 yenildi.

    Siyah-beyazlı ekip, iç sahada ise 1986-87 sezonunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası adıyla gerçekleştirilen organizasyonun çeyrek finalinde Dinamo Kiev'e İzmir'de 5-0 kaybetti.

    UEFA Konferans Ligi'nde geçen sezon Club Brugge'u ağırlayan İstanbul temsilcisi, Belçika ekibi karşısında da sahadan 5-0 mağlubiyetle ayrıldı.

    BEŞİKTAŞ TURU İSTANBUL'A BIRAKTI

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano'yla deplasmanda 3-3 berabere kaldı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow