Kick boks yapmanın ilginç faydaları
Bir antrenman rutininde sıkışıp kaldıysanız veya motive edici bir fitness rutini arıyorsanız, programa yüksek enerjili bir kickboks antrenmanı eklemeyi düşünebilirsiniz. Kickboks antrenmanları, dövüş sanatları tekniklerini kalp pompalayan kardiyo ile birleştirir; bu, tam bir vücut antrenmanı yapabileceğiniz ve kısa sürede kendinizi forma sokabileceğiniz anlamına gelir. İster bir fitness acemi, ister uzun süredir spor salonu meraklısı olun, haftada en az bir kez kickboks antrenmanı yapmak, yeniden enerjilenmiş ve rutinden çıkmış hissetmenize yardımcı olabilir.
STRESİ SIFIRLIYOR, TÜM SİNİRİ ATIYOR
Yüksek enerjili kickboks rutininizden birkaç dakika sonra stressiz bir bölgeye tekme atabilir ve yumruk atabilirsiniz. Kickbokstaki hareketler birkaç çekirdek kas grubuna meydan okur ve size hızlı bir şekilde tam bir vücut egzersizi verir.
DEŞARJ OLMANIZI SAĞLIYOR, MUTLU EDİYOR
Kickboks, ruh halinizi hızlandıracak ve daha güvende hissetmenize yardımcı olacak endorfin salgılamanıza yardımcı olur. Endorfinler ayrıca antrenmandan sonra birkaç saat daha mutlu ve daha pozitif hissetmenizi sağlar.
DENGEYİ VE KOORDİNASYONU ARTIRIYOR
Duruş sorunları yaşıyorsanız ve koordinasyonunuz zayıfsa, 'çekirdeğinizi' güçlendirebilir, reflekslerinizi ve koordinasyon becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
Kickboks rutinindeki hızlı yumruklar ve tekmeler, her hareketi başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için enerjinizi odaklama şansı verecektir.
FAZLA KALORİLERDEN HIZLA KURTULMANIZI SAĞLIYOR
Fitness kickboksunun saatte 800'den fazla kalori yakabileceğini ve metabolizmanızı hızlandırırken tüm vücudunuzu güçlendireceğinizi bildiriyor. Kilo vermek ve sizi hızlı bir şekilde forma sokmak için harika olan yüksek güçlü bir kardiyo rutinidir.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Araştırma: Kuruyemiş tüketmek demans riskini azaltıyor
Sosyal medyanın gizli tehlikesi "Beyin çürümesi" en çok çocuk ve ergenleri etkiliyor
Zayıflama çayı karaciğer yetmezliğine yol açtı; nakil ile hayata tutundu
İnme tedavisinde "zaman" kritik önem taşıyor
Kalp yetmezliği hastaları "demir eksikliği" tedavisiyle destekleniyor