hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni Opel Combo Elektrik Türkiye’de

    Yeni Opel Combo Elektrik Türkiye’de
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Opel, yeni elektrikli modeli Combo Elektrik’i Türkiye’de satışa sundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Günlük pratik kullanım ve aileler için ideal bir elektrikli model olan yeni Opel Combo Elektrik, gelişmiş teknolojileri, 80 km artışla 346 km’lik sürüş menzili ve standart olarak sunulan göz almayan adaptif Intelli-Lux LED® Matrix Far özelliği ile kullanıcılara üstün bir sürüş ve seyahat deneyimi sağlıyor. Edition donanım seviyesi ile 1 milyon 749 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulan yeni Opel Combo Elektrik, hiçbir şeyden ödün vermeden seyahat dostu ve kaynaklardan tasarruf eden sıfır emisyonlu bir mobilite sunuyor.

    En son aydınlatma teknolojisini kullanıcıların hizmetine sunan yeni Opel Combo Elektrik, cesur ve sade bir tasarım anlayışıyla göze hitap ederken çevreci yapısıyla da hem aracın hem de markanın ürün gamındaki karbondioksit ayak izini azaltmasında önemli bir role sahip.Üstün sürüş keyfiyle Alman kalitesini birleştiren Opel’in yeni elektrikli modeli Combo Elektrik, Türkiye’de satışa sunuldu.

    Emisyonsuz bir sürüş deneyimi sunan yeni Opel Combo Elektrik, Edition donanım seviyesi ile 1 milyon 749 bin TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Günlük pratik kullanım ve aileler için ideal bir elektrikli olan yeni Opel Combo Elektrik, detoks etkisine sahip tasarımıyla öne çıkıyor. Aracın yeni ön tasarımı ve karakteristik Opel Vizör marka yüzü, markanın cesur ve sade tasarım vizyonunu yansıtıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni Opel Combo Elektrik Türkiye’de

    En son aydınlatma teknolojisiyle yola odaklanıyor

    Yeni Combo Elektrik ayrıca ilk kez sınıfının en iyisi, göz almayan adaptif Intelli-Lux LED® Matrix Far özelliği ile donatılıyor. Modern Alman tarzını yansıtan yeni Opel Combo Elektrik, akıllı çözümleri, yüksek verimli alan kullanımı ile dikkat çekiyor. Dış tasarımda parlak siyah kapı korumaları, aynı renkteki tavan barları, bagaj kapağının merkezindeki “Combo” yazısı ve 16 inçlik alaşım jant tasarımı modele modern bir görünüm katıyor. Ayrıca Opel’in elektrikli modeli yeni Combo Elektrik’e Kiama Mavi ve Toskana Yeşil olmak üzere iki yeni renk seçeneği de eklendi. 

    346 km’lik emisyonsuz sürüş 

    Tamamen elektrikli bir model olan yeni Combo Elektrik, hiçbir şeyden ödün vermeden seyahat dostu ve kaynaklardan tasarruf eden bir mobilite sunuyor. Yeni Combo Elektrik tek şarjla yaklaşık 346 km (WLTP ’ye göre) sessiz ve emisyonsuz bir yolculuk sağlarken, eco modda kullanıldığında şehiriçi menzili 458 km’ye kadar çıkıyor. Bu yüksek menzil, tamamen elektrikli güç aktarım sisteminin daha da geliştirilmesi ve düşük sıcaklıklarda batarya menzilinin korunmasına yardımcı olan yüksek verimli ısı pompası sayesinde gerçekleşiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca bataryanın pratik şekilde zeminin altına yerleştirilmesi sayesinde yolcular kabinde örnek oluşturacak nitelikte geniş bir alana sahip olabiliyor. Tamamen elektrikli olan Opel Combo Elektrik’in “Greenovation” olarak tanımlanan çevreci yapısı hem aracın hem de markanın ürün gamındaki karbondioksit ayak izini azaltmasında önemli bir role sahip.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow