hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni Mercedes-Benz CLE Cabriolet yola çıktı 

    Yeni Mercedes-Benz CLE Cabriolet yola çıktı
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    CLE Cabriolet, 6.419.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuluyor.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mercedes-Benz, yeni CLE Cabriolet ile dört koltuklu üstü açık rüya otomobil geleneğini sürdürüyor. Etkileyici tasarım, akıllı teknoloji ve üst düzey donanım ayrıcalıklı bir sürüş keyfini garanti ediyor. Yeni CLE Cabriolet, sportif CLE Coupé'yi temel alıyor ve akustik kumaş tente ve yüksek kaliteli ek detaylar ile kendine özgü bir karakter kazandırıyor. Eylül ayında 6.419.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulacak CLE Cabriolet, yıl boyu üstü açık seyahat keyfi yapmanız için dinamik sürüş özelliklerini günlük hayattaki üst düzey konforla birleştiriyor.

    Üstü açık sürüş deneyimi

    CLE Cabriolet’de standart olarak sunulan AIRCAP® elektrikli rüzgâr deflektör sistemi ve AIRSCARF® ense ısıtma sistemi soğuk havada bile üstü açık sürüşü keyifli hale getiriyor. AIRCAP®, ön camda yer alan rüzgâr deflektörü ile hava akışını yolcuların başlarının üzerine yönlendirirken bir düğmeye dokunulduğunda etki alanını genişletiyor. Ayrıca arka koltuk başlıklarının arkasındaki otomatik rüzgâr deflektörü de türbülansı daha etkili bir şekilde azaltıyor. AIRSCARF®, olumsuz hava koşullarında bile ön koltuktaki yolcuların boyunlarının çevresinde daha sıcak bir hava akımının dolaşmasını sağlıyor.Standart olarak sunulan siyah, kırmızı ya da gri akustik kumaş tente de CLE Cabriolet'nin yıl boyunca kullanılabilmesine imkân veriyor. Kapsamlı yalıtıma sahip çok katmanlı yapı, her mevsimde en iyi termal konfor için temel oluşturuyor. Ayrıca rüzgâr ve sürüş gürültüsünü de azaltıyor. Akustik kumaş tente 60 km/s’e kadar hızlarda 20 saniye içinde açılıp kapanıyor. İlk kez sadece elektrikle çalışarak daha da sessiz hale gelirken standart olarak takılan elektrikli bagaj ayırıcısı, katlanmış akustik kumaş tenteyi kalan bagaj bölmesinden otomatik olarak ayırıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kendi sınıfında sportif lüks

    İç mekânda dikkat çeken noktalar arasında bağımsız 12,3 inçlik tamamen dijital gösterge paneli ve dikey formattaki 11,9 inçlik sürücü odaklı merkezi ekran yer alıyor. Merkezi medya ekranı, akustik kumaş tente açıkken ekranın parlamasını önlemek için elektrikli olarak 15 ila 40 derece arasındaki açılarda eğilebiliyor. Ayrıca, iç mekânda 64 renkli ambiyans aydınlatması kokpitten, kapıların ve arka yan panellerin üzerinden arka koltukların arkasına kadar uzanıyor. Şık ışık detayları siyah ARTICO deri kaplı orta konsol ve iç pencere pervazları ile daha da güçleniyor. Bu detaylara, yolcu bölmesinin tamamını çevreleyen krom kaplamalar dahil oluyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow