hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jeep Compass yenileniyor

    Jeep Compass yenileniyor
    expand

    Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Türker Gürtekin 2016'nın Alfa Romeo ve Jeep markaları açısından hareketli geçtiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Jeep Compass yenileniyor

    Alfa Romeo’da Nisan ayında yenilenen Giulietta modelini satışa sunduklarını hatırlatan Türker Gürtekin 2016'yı şöyle değerlendi:

    "Bu yenilikle birlikte Giulietta’nın dizel otomatik versiyonu da ürün gamına katıldı. Alfa Romeo’nun sportif ruhunu öne çıkaran 4C ve 4C Spider’ı da bu yıl müşterilerimizle buluşturduk. SUV segmentinin öncüsü ve bu segmente adını veren Jeep® markasının, 2016 yılında kuruluşunun 75. yılını farklı etkinliklerle kutladık. Jeep’in 75. Yılına özel donanımlı ve sınırlı sayıda üretilen Renegade, Cherokee ve Grand Cherokee versiyonlarını 2016 yılı içerisinde müşterilerimizin beğenisine sunduk. 2016 yılı bizim için satış ve satış sonrasında müşteri memnuniyetini arttırmaya devam ettiğimiz bir yıl oldu. Yılı Alfa Romeo ve Jeep markaları toplamında yaklaşık 3 bin adet satış rakamı ile kapatacağımızı öngörüyoruz."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 YENİLİKLERİ

    2017 yılında Alfa Romeo markasında Giulia gibi önemli bir model atacağı  olacak. Yılın ilk aylarında satışına başlanacak  Alfa Romeo Giulia’nın ülkemizde beğeni görmesi bekleniyor.  Jeep tarafında ise tamamen yenilenen Compass’ın satışı 2017'de başlayacak. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow