“DOLPHIN Comfort” satışa çıktı

Yeni donanım seçeneği Comfort ile yollara çıkmaya hazırlanan BYD DOLPHIN, zengin donanım özellikleri ve gelişmiş teknolojisiyle Türkiye’de elektrikli hatchback segmentine yeni bir standart getirecek.
BYD’nin büyük ilgi gören yüzde 100 elektrikli C segmenti hatchback modeli DOLPHIN, yeni donanım seçeneği ve güncellenen teknik özellikleriyle Nisan ayının ikinci yarısından itibaren BYD showroom’larında satışa sunulacak. DOLPHIN Comfort’ın tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı, 1.295.000 TL olacak.
Yeni donanım
DOLPHIN’in mevcut “Design” donanım seviyesine ek olarak, daha erişilebilir bir seçenek sunan “Comfort” donanım seviyesi de BYD Türkiye ürün yelpazesine eklendi.
Comfort donanım seviyesinde; yağmur sensörlü ön cam silecekleri, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, 6 hoparlörlü ses sistemi, ergonomik tasarıma sahip vegan deri döşeme, 12.8 inç elektrikli dönebilir multimedya ekranı, 5 inç dijital gösterge paneli, Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu, sesli komut sistemi ve 360 derece panoramik görüş kamerası gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Design donanımında ise bunlara ek olarak geniş panoramik cam tavan, havalandırmalı kablosuz şarj istasyonu (50W), karartılmış arka camlar ve ön koltuk havalandırma özelliği de yer alıyor.
BYD DOLPHIN’e teknoloji güncellemeleri
BYD DOLPHIN’deki tek yenilik Comfort donanım seviyesinin eklenmesi ile sınırlı değil. İleri teknoloji özellikleriyle segmentinde fark yaratan BYD DOLPHIN hem Design hem de Comfort donanımlarında yeni teknoloji güncellemeleriyle daha da rekabetçi hale geliyor.
Daha hızlı şarj imkânı için DC hızlı şarj kapasitesi 88 kW’tan 110 kW’a yükseltildi. Böylece, DOLPHIN’in %30’dan %80’e şarj süresi sadece 26 dakika tamamlanıyor. Bununla birlikte PTC ısıtıcının gücü de 1kW değerden 3 kW değere çıkartılarak daha yüksek bir klima gücü elde ediliyor. Orta konsolda yer alan akıllı telefon kablosuz şarj ünitesi gücü 15W’tan 50W’a çıkarılarak, havalandırma özelliği eklendi. Aracın bagaj hacmi ise 345 litreden 364 litreye çıkarılarak daha geniş bir bagaj kapasitesi sağlanıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çinli Otomobil Markalarının Türkiye Pazarı Yarışı!
Türkiye Otomotiv Pazarında Dev Yatırımlar: Chery ve Hyundai Üretime Geçiyor!
Çinli Otomobil Devi Chery'nin Türkiye Yatırımı: Fiyatlar Düşer mi?
Sıfır ve İkinci El Araç Fiyatları Arasındaki Fark Neden Artıyor? 2025 Model Araçlarda Fiyat Değişiklikleri
Çin Elektrikli Otomobil Pazarında Rekabet Kızıştı: Tesla ve Xpeng’den Yeni Teşvikler