hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Citroen C4'leri değiştirdi

    Citroen C4leri değiştirdi
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Citroën, kompakt sınıftaki yenilenen modelleri C4 ve C4 X’i ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıttı.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Farklı tasarım kodlarını dikkat çekici bir şekilde harmanlayan yeni C4 ve C4 X, güncellenen tasarımlarında dengeyi sağlamak için yalın bir görünüme kavuştu. Yeni C4 ve C4 X’in büyük oranda OLI konseptinden esinlenilen ön cephesinde yeniden tasarlanan radyatör ızgarasına ve bu ızgaranın ortasında otomobile daha da iddialı bir duruş kazandıran yeni marka logosuna yer veriliyor. İnce ve zarif tasarlanan yeni LED ön farlar, karakteristik bir ışık imzasına sahip ve uzaktan bile modellerin ilk bakışta bile tanınmasını sağlıyor. 

    Citroen C4leri değiştirdi

    100 ve 136 beygirlik motor

    Dış tasarımdaki değişime, yeniden tasarlanan Citroën Advanced Comfort® Koltuklar, hafifçe sürücüye dönük 10 inçlik dokunmatik multimedya ekranı ve yeni 7 inçlik dijital gösterge paneli ile gelişmiş araç içi konfor özellikleri eşlik ediyor. Bu özellikleri Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon® sistemi desteklerken, her bir koltukta geniş yaşam alanı ve günlük kullanımı daha güvenli ve konforlu hale getiren yaklaşık 20 adet sürüş destek sistemi tamamlıyor. Böylece yeni C4 ve yeni C4 X ile yapılan her yolculuk son derece dingin bir sürüş ve seyahat deneyimi anlamına geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yenilenen modellerde müşteriler, satışa sunulduğu pazarlarda kendini kanıtlamış olan 100 ve 115 kW gücündeki elektrikli ë-C4 ve ë-C4 X modelleri dışında, yeni 100 HP ve 136 HP gücündeki 48 V hibrit teknolojili güç-aktarma sistemine sahip versiyonlar arasından da seçim yapabilecekler. Ayrıca pazara bağlı olarak 1.2 PureTech 130 EAT8 versiyonu da seçenek olarak sunulmaya devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow