hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MasterChef Kerem kimdir, gitti mi? Kerem Giritlioğlu kaç yaşında, instagram adresi nedir?

    MasterChef Kerem kimdir, gitti mi Kerem Giritlioğlu kaç yaşında, instagram adresi nedir
    expand

    TV8’de yayınlanan MasterChef programında Kerem karakteri dikkat çekti. Sevilen yarışmanın eski yarışmacıları merak ediliyor. Kerem Giritlioğlu, MasterChef yarışmacılarının eski kadrosunda yer alıyor. Peki ama Kerem Giritlioğlu kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kerem Giritlioğlu, MasterChef programının eski yarışmacıları arasında yer alıyor. Sevilen yarışmadaki Kerem Giritlioğlu kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Kerem Giritlioğlu kimdir? 

    Kerem Giritlioğlu kimdir?

    Kerem Giritlioğlu, MasterChef 2018 sezonunda yarıştı. Programda ikinci olan eski yarışmacı Azerbaycan kökenli Türk vatandaşıdır.

    1992 doğumlu Kerem Giritlioğlu, yurtdışında aşçılık eğitimi görmüştür. 2015-2016 yıllarında Le Cordon Bleu Australia-Sydney aşçılık okulundan sertifika almış olup Türkiye’de birçok restoran ve otelde görev almıştır.

    Aşçılığın kendisine ailesinden geçtiğini ifade eden Masterchef Kerem, askerlik görevini yaptığı Hakkari bölgesinde de mutfakta hünerlerini sergilemiştir.

    Masterchef Kerem, yarışmadan sonra kendine ait Moda'da ev yapımı yemeklerin olduğu bir kafe açtı. Kafede aynı zamanda aşçı olan Kerem Giritlioğlu, bunun yanı sıra YouTube kanalında tarifler vermeye devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MasterChef All Star'ın 15 Ekim 2023 akşamı yayınlanan bölümüne Kerem veda etti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow