Özcan Deniz'den günler sonra yeni paylaşım
Özcan Deniz ve ailesi arasında sular durulmuyor. En son mahkemede ifade veren Özcan Deniz'den dikkat çeken paylaşım geldi. Günler sonra paylaşım yapan Özcan Deniz'in bu paylaşımı mesaj olarak yorumlandı.


Özcan Deniz, Kadriye Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz'in kendisine yönelik sözleri sonrası kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.
ÖZCAN DENİZ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI
Sarıyer’de sit alanı içerisinde bulunan arazideki 3 villaya eklemeler yaptığı iddia edilen Özcan Deniz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmış, ünlü sanatçı ifade vermişti. İfade sonrası açıklama yapan Deniz, "Deniz Film Ercan Deniz'e ait bir firma. Bu inşaat, benim finanslarımla Ercan Deniz tarafından yapıldı. Sonrasında talep ettiğimde ise verilmedi ve ben kendimi korumak için intifa hakkı aldım. Sonra da mallarımın bana iade edilmesi için dava açtım ve iş çok başka bir yere gitti. Kendisi de beyan etti zaten 'Orası yıkılacak, yıkılsın.' dedi. Sanki ben yapmışım gibi ekranlara çıkıp yıkılsın dedi. Niyetini zaten biliyoruz. 'Orası yıkılsın ki arsa benim olsun. Madem evden çıkmıyorsun ben de evi yıktırtayım, arsa benim, arsayı satayım parayı indireyim.' Böyle bir şey olmayacak. Orası yıkılsa dahi ben orada çadır kurup oturacağım. Orası benim çocuğumun hakkıdır, hukukudur, emeğimdir, kimse de onu yiyemez" demişti.
KARDEŞİNDEN AÇIKLAMA
Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci de Instagram hesabından uzun bir açıklama yapmıştı. Özcan Deniz'e destek olarak ağabeyi Ercan Deniz'e sitem eden Semerci, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: Televizyona çıkıp şerefi ve namusu üzerine bir daha hiçbir programda konuşmayacağım deyip yemin eden ama ilk fırsatta şerefi ve namusunu gözden çıkarıp yeniden programlarda ağız dolusu hakaret eden ve tüm ailesini özelliklede 2 yıldır görüşmediği annesini kendi hırsı yüzünden, annelik duygularını kullanıp, işi bitince de şimdi köşeye atan, çıkarları için kardeşlerinin hayatlarını yerin dibine sokabilen, bir zamanlar evimizin büyüğü, atası sandığımız ama şimdilerde para ve mal paylaşımı yüzünden kardeşlerini öldürmekle tehdit eden o kendini kaybetmiş şahsa söyleyeceklerim var.

