hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kirli Sepeti Yiğit kimdir? Emre Karayel kaç yaşında?

    Kirli Sepeti Yiğit kimdir Emre Karayel kaç yaşında
    expand

    Kirli Sepeti dizisinin yeni sezonuna Yiğit karakteri dahil oldu. Kirli Sepeti, Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin, Nermin Yıldırım, Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.Peki ama Kirli Sepeti dizisinde Yiğit karakterine hayat veren Emre Karayel kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emre Karayel, NOW TV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Yiğit karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Yiğit kimdir? 

    Kirli Sepeti dizisindeki Emre Karayel kimdir? 

    18 Ekim 1972'de Osmaniye'de dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümü’nü kazanan oyuncu, üniversite değiştirdi ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçiş yaptı. Ghetto, Azizname gibi oyunlarla profosyonel tiyatroya başladı. Daha sonra Bir İstanbul Masalı, Bizim Evin Halleri, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde yer alarak Türk halkı tarafından tanınsa da asıl büyük şöhretine Demet Evgar ile başrolünü paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın dizisi ile kavuştu. İlk beyazperde denemesini ise yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı Polis ile yaptı. Bunu Tutsak, Zincirbozan, El Değmemiş Aşk gibi yapımlar izledi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow