İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in boşanma davasında sona gelindi

Bugünkü duruşmada tarafların tanıkları dinlendi. Mahkeme 19 Ocak'ta duruşmayı karara bağlayacağını belirterek erteledi. Demet Şener, 'Karar 19 Ocak'ta çıkacak Anlaşma yok. Hayırlısı olsun" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Demet Şener geçtiğimiz yıl boşanma davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi'nde taraflar arasında çekişmeli olarak görülen davanın bugünkü duruşmasına Demet Şener avukatıyla birlikte katıldı. İbrahim Kutluay ise duruşmaya katılmadı.
Gizli görülen ve bir saat süren celsede tarafların tanıkları dinlendi. Mahkeme davanın sözlü tahkikat aşamasının bittiğini belirterek duruşmayı karara bağlamak üzere 19 Ocak'a erteledi. Avukatıyla birlikte adliyeden ayrılan Şener, "Karar 19 Ocak'ta çıkacak. Anlaşma yok. Hayırlısı olsun" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
14 NİSAN YAYIN AKIŞI: Bu akşam Uzak Şehir'de neler olacak? Bugün hangi diziler var? Bu akşam televizyonda neler var? 14 Nisan tv yayın akışı listesi
Şarkıcı Doğuş acı haberi duyurdu! 'Meleğimizi yitirdik'
Balık Ayhan yoğun bakıma kaldırıldı! Kızı son durumunu açıkladı
Kanal D dizilerinden 112 mesajı! Arka Sokaklar ve Uzak Şehir'in 112 mesajı takdir topladı
Uzak Şehir'de Romantizm! Cihan Ve Alya'nın Dansı Yeni Bölüme Damga Vuracak