Şarkıcı Doğuş acı haberi duyurdu! 'Meleğimizi yitirdik'
11 yıl önce Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınan Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenen Doğuş sosyal medya hesabından kayınvalidesinin vefat ettiğini duyurdu.
Haberin Devamı
/

"Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi şarkılarla tanınan ve Hoşkedem Hidayetkızı ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı Doğuş, sosyal medya hesabından kayınvalidesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.11 yıl önce Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınan Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenen Doğuş, geçtiğimiz yıllarda ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti.Çift, çıkan iddiaları yalanlamıştı ve evliliklerine kaldıkları yerden devam etmişti.
ACI HABERİ DUYURDU
/

"Gamsız", "Bunun Adına Yürek Derler", "Yalancı" ve "Yemin Ettim Sana" ile hafızalarda iz bırakan Doğuş, kayınvalidesini kaybetti.
Haberin Devamı
"ANNEMİZİ KAYBETTİK"
/

Doğuş, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı:"Gece annemizi kaybettik meleğimizi yitirdik, acımız büyük öncelikle eşime, kardeşlerine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum."
/

2014'te evlenen Azerbaycanlı sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ve Doğuş'un 2016'da Arda ve Arın isimli ikiz erkek çocukları dünyaya gelmişti.