'Pelin Akil ile Anıl Altan evleri ayırdı' iddiası! 'İlk fırsatta boşanmak istiyorum'
Pelin Akil ile Anıl Altan çifti aylardır boşanma iddiasıyla gündemde. Önceki gün ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Pelin Akil'in boşanma sorusuna verdiği tepki kafa karıştırmıştı. Posta Gazetesi'nden Tolga Bozduman'ın haberine göre, Pelin Akil'in "İlk fırsatta boşanmak istiyorum" dediği iddia edildi.





İkili tüm bu iddialardan sonra ilk defa bir arada kameraların karşısına geçti. Ayrılık iddialarının sorulduğu Akil, "Sen böyle konuşuyorsun ama çocuklar burada" diyerek muhabiri uyarmıştı. Pekin Akil, "Bunları şu anda konuşmak istemiyoruz" diyerek Anıl Altan'a, "Söylemek istediğin bir şey var mı?" diye sordu. Anıl Altan ise, "Biz çocukların yanında böyle konuları açmıyoruz. Beraberiz, ailecek güzel vakit geçirmeye geldik." şeklinde yanıt vermişti. Muhabirin, "Problemleri aştınız diyebilir miyiz?" sorusuna ise Altan, "Diyebiliriz, aynen" cevabını vermişti.
"İLK FIRSATTA BOŞANMAK İSTİYORUM"
Boşanma dedikoduları çıkan ve “Çocuklarımız için konuşmuyoruz” diyerek özel hayatlarını gizli tutmaya çalışan çiftin, evlerini ayırdığı ortaya çıktı. Akil, eşiyle birlikte oturdukları evi terk etti ve Beykoz’da başka bir eve taşındı. Akil’in yakın çevresine “İlk fırsatta boşanmak istiyorum” dediği iddia edildi.