hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli maaşı bayramda yatar mı? Bayram günü Emekli maaşı yatacak mı? Emekli promosyonları kurbandan önce mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?

    Emekli maaşı bayramda yatar mı Bayram günü Emekli maaşı yatacak mı Emekli promosyonları kurbandan önce mi Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Milyonlarca emekli ikramiye ve maaşların bayramdan önce yatıp yatmayacağını araştırıyor. Kurban bayramına sayılı günler kala emekliler bayram ikramiyelerinin tarihlerini sorguluyor. Bu yıl emekli maaşlarının erken ödenip ödenmeyeceği de sorgulananlar arasında yer alıyor. Haziran ayına denk gelen Kurban bayramı maaşlarının bayramdan önce ödenmesi bekleniyor. Peki ama Haziran emekli maaşları ayın kaçında yatacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emekli maaşları bayramdan önce yatar mı sorusu gündemde. Haziran ayının yaklaşmasıyla milyonlarca emekli aylıklarının bayramdan önce yatıp yatmayacağını araştırıyor. Her ayın belirli günlerinde yatan emekli maaşlarının bayramda hangi tarihlerde ödeneceği sorgulanıyor. Kurban bayramının arefesi 15 Haziran gününe denk geldiği için emeklilerde bayram ödemelerinin erkenden yapılacağı görüşü hakim. Peki ama bayram ikramiyesi ve emekli maaşları önceden mi yatacak? Resmi açıklama geldi mi?

     
    Emekli ikramiyeleri bayramdan önce mi yatacak?

    Kurban Bayramı'na kısa bir süre kalırken emekli maaşlarının erken yatıp yatmayacağı sorgulanıyor. Bayram tatilinin 15 Haziran itibariyle başması maaş konusunu da gündeme getirdi. Geçen bayram maaşlar her zaman yatırıldığı tarihte yatırılmıştı.

    Arefe gününün Cumartesi gününe denk gelmesi sebebiyle maaşların bir önceki hafta yatırılması bekleniyor. Konuyla ilgili resmi açıklama geldikçe haberimizde yer alacak.Emekli bayram ikramiyelerine yüzde 50 oranında zam yapılmış ve ikramiye ödemeleri 3 bin liraya yükselmişti. Emekliler, Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda 2 defa ikramiye ödemesi alıyor.
     
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyesini 10-14 Haziran tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow