hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ana kadro! MasterChef'te 12. kişi kim oldu, ana kadroya kim girdi, yukarı kim çıktı? 25 Temmuz 2024 MasterChef'te yaşananlar!

    Ana kadro MasterChefte 12. kişi kim oldu, ana kadroya kim girdi, yukarı kim çıktı 25 Temmuz 2024 MasterChefte yaşananlar
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    MasterChef'te ana kadroya giren yarışmacı, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Üçüncü grupta MasterChef ana kadrosuna giren yarışmacılar kim olacak sorgulatması hız kazandı. İlk iki gruptan toplam 10 yarışmacı ana kadroya girmişti. MasterChef ana kadronun yarısı netleşti. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya yükselen isim kim oldu? 25 Temmuz 2024 MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MasterChef’te ana kadroya giren yarışmacıyı öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’te ana kadroya giren isimler netleşmişti. Bu akşam ise üçüncü gruptaki yarışmacılardan yukarı çıkan isim belli oldu. İşte konuya ilişkin detaylar...

    MASTERCHEF'TE ANA KADROYA GİREN YARIŞMACI KİM OLDU?

    MasterChef'te ana kadroya giren bir isim daha bu akşam belli oldu. İlk turda kullanılacak ana ürün kiraz olarak açıklanmıştı. 

    Yarışmacılar kirazdan tatlı yaparken ayrıca tuzlu yemekler de yaptı. Muratcan kiraz kullanarak et yemeği yaptı ve agar agar kullandı. 

    İlk turda gecenin en başarılı tabağını Nida yaptı.

    İkinci tura katılan isimler arasında: Nigar, Nida, Eda, Ezgi ve Zübeyde kaldı. 

    İkinci turda yarışmacılar şeflerin verdiği yemeği en iyi yapan olmak için kozlarını paylaştı.

    Ana kadro MasterChefte 12. kişi kim oldu, ana kadroya kim girdi, yukarı kim çıktı 25 Temmuz 2024 MasterChefte yaşananlar

    Somer Şef günün yemeğini açıkladı. Sivrioğlu, ''Bugünkü yemek Asya'dan gelen bir sokak yemeği. Endonezya'nın milli yemeği. Bugün sizden Nasi goreng kızarmış pilav. Sate Ayam... Tavuk Şiş...'' cümlelerini kullandı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gecenin sonunda en iyi tabağı yapan yarışmacı ana kadroya yükseldi. 

    Şeflerin tadımından sonra en iyi tabağı çıkararak gecenin birincisi ve MasterChef ana kadroya 12. olarak giren Eda oldu.
     



    MASTERCHEF'TE ANA KADROYA YÜKSELEN İSİMLER... 

    İkinci turda ana kadroya yükselen isimler şöyle olmuştu:

    Çağlar
    Serhat
    Alper
    Ayşe
    Beril

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow