hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Supernatural Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncuları Ve İsimleri Neler? Supernatural Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?

    Supernatural Dizisinin Konusu Nedir Oyuncuları Ve İsimleri Neler Supernatural Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm
    expand

    Supernatural, TV tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biridir. Jensen Ackles ve Jared Padalecki'nin oynadığı Eric Kripke şovunun on beşinci sezonundayız. Toplamda 200'den fazla bölüm kesinlikle önemli bir başarıdır. Maalesef salgın, dizinin on beşinci ve son sezonunu sona erdirerek sonucu bu sonbahara erteledi. Bununla birlikte, herhangi bir TV dizisinde olduğu gibi, uzun ömürlü olsun ya da olmasın, muhtemelen yalnızca dizinin gerçek hayranlarının bildiği birçok konu var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Supernatural Dizisinin Konusu Nedir?

     Sam ve Dean, Castiel ve Supernatural dizisinin diğer karakterleri ile birlikte, ölülerin ve yıllarca peşimizden gelen tüm canavarların hazır olduğu olağanüstü bir geçen sezon ile hayranlarına veda etmeye hazırlar. bir kez daha gel. Winchester'lar için son av, yaklaşmak üzere, bu geçen sezonu evrendeki en acımasız düşmanı olan Tanrı ile en büyüğü yapacak cehennem gibi bir mücadele.

     Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar psikolojik olarak hazırlanırken (bu düşündüğünüzden daha zor gibi görünse de), bu makale dizi ve karakterler hakkında daha bariz soruların bazılarını yanıtlamaya çalışacağız.

     Supernatural Dizisinin Oyuncuları ve İsimleri Neler?

     Supernatural, her sezon seyircilerini şaşırtma yeteneğine sahip, ancak son zamanlarda yazarlar CW şovunu herkesin favorisi yapan yenilikçi fikirlerden yoksun görünüyor. Bununla birlikte halk, hangi davaların çözüleceği ve kahramanların hangi dünya sorunuyla yüzleşmek zorunda kalacağı umurunda değil, asıl önemli olan Sam ve Dean'in nasıl bir arada kalmayı başardıkları ve giderek daha fazla uzlaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Jared Padalecki, Supernatural'dan Sam Winchester, Dean'in küçük kardeşi, diğer gezgin ve iblis avlama arkadaşı rolüne atanmadan önce Rory Gilmore'un A Mom to a Friend crush, Dean Forester olarak biliniyordu.

     Alexander Calvert, Arrow'da bir kötü adam oynadı, ancak bu karakter Lonnie Machin rolündedir. Lauren Cohan, Supernatural 3. sezonda hırsız Bela Talbot'u oynadı. Karakteri öldürüldükten sonra, aktris The Walking Dead'de Maggie'yi oynamaya devam etti ve 2019 macera dizisi Whiskey Cavalier'de rol aldı.

     Lisa Berry oyuncu kadrosuna 11. sezonda biçerdöver Billie olarak katıldı. Berry, Supernatural'daki tekrar eden rolüne ek olarak, Netflix'in Slasher'ın bir sezonunda rol aldı.

     Sam Winchester'ın (Jared Padalecki) kız arkadaşı Jessica Moore'u canlandıran Adrianne Palicki için de yer verdi. Mark Pellegrino, beşinci sezonda Lucifer olarak Supernatural dünyasına katıldı. Eh, teknik olarak Pellegrino, Lucifer'in insan kabı haline gelen kederli bir aile babası olan Nick'i ilk kez oynadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Rachel Miner, Supernatural'ın Sezon 5 galasında Castiel Meg'in âşık iblisi olarak ilk kez sahneye çıktı.

     Supernatural Dizisi Kaç Sezon ve Kaç Bölümden Oluşur?

     Dizi 15 sezon 320 bölümden oluşur. Son sezon Supernatural onun başlangıcını yapmak için ayarlanır Perşembe 10 Ekim 2019 tarihinde üzerinde, Amerika'da CW kanalında. Ancak İtalya'da yayınlanmamış bölümleri görmeden önce birkaç yıl beklememiz gerekiyor. Bu geçen sezon, öncekilerden farklı olarak yalnızca 20 bölüme sahip olacak.

     Dizide Winchesters'ın en büyük Dean'i oynayan Jensen Ackles , geçen yıl yayınlanan sezon finalinde geçmiş sezonlardaki tüm canavarları gördüğümüzü doğruladı.

     Supernatural Dizisi Ne Zaman Son Buluyor?

     Supernatural'ın on beşinci ve son sezonu 10 Ekim 2019'da The CW'de başlayıp son bölüm döngüsü ile ilerliyor. Peki Winchester kardeşler dizisinin on beşinci sezonu ne zaman bitiyor?

     Üç kahraman, tüm bu yıllar boyunca izledikleri yoldan gurur duydukları ve şov bitse bile her zaman bir aile olacaklarını belirten bir video yayınladı. Jensen Ackles şöyle başlıyor: “Ekibe, Sezon 15'e gitmek için çok heyecanlı olsak da bunun son olacağını söylemek istedik. Hayatımı kesinlikle değiştiren on beş yıllık şovlar ve bizden, gelecek yıl için heyecanlıyken, final olacağını bizden duymanızı istedik." açıklaması yapıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow