hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    VGM ortaöğrenim burs sonuçları açıklandı! Sıra yükseköğrenim burs sonuçlarında

    VGM ortaöğrenim burs sonuçları açıklandı Sıra yükseköğrenim burs sonuçlarında
    expand

    Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları ile ilgili beklenen ilk açıklama geldi. Kurum ortaöğrenim burs başvuru sonuçlarını erişime açtı. Peki, VGM yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VGM sonuçları ile ilgili bir aşama daha geride bırakıldı. Ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine burs sağlayan kurum ilk sonuçları erişime açtı. Ortaöğrenim sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler yükseköğrenim burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi.

    VGM BURS SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

    2019-2020 Öğretim Yılı Ortaöğretim Bursu Başvuru Sonucu sorgulama ekranı sayfasında TC kimlik numarası, ad, soyad, baba adı ve doğum tarihi gibi bilgiler girildikten sonra sorgulama yapılabilecek.

    ORTAÖĞRENİM BURS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    YÜKSEKÖĞRENİM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    KYK sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte VGM yükseköğrenim burs sonuçlarının açıklanmasının önünde bir engel kalmadı. Sonuçların Kasım sonunda veya Aralık ayı içerisinde erişime açılması bekleniyor.

    BURS MİKTARI NE KADAR?

    Ortaöğrenim öğrencilerine aylık 60,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 250,00 TL, Türkiye’deki eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerine ise 500,00 TL burs verilmektedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow